crypto analist
Altcoin

Nederlandse crypto analist: ‘Altcoins zijn klaar om te knallen’

De populaire Nederlandse analist Michaël van de Poppe zegt dat altcoins klaar zijn om te knallen. Volgens Van de Poppe maken altcoins zich op voor een gigantische stijging richting nieuwe all-time highs. Voordat altcoins aan die run omhoog beginnen, voorziet hij nog wel een correctie.

Welke altcoins heeft Van de Poppe op het oog?

Wat specifieke namen betreft noemt Van de Poppe Litecoin (LTC), Cosmos (ATOM) en Polkadot (DOT) als projecten die de weg omhoog kunnen inzetten.

“Litecoin is op de weg omhoog en dino coins volgen. Ik verwacht dat het Ethereum ecosysteem het goed zal doen, inclusief ATOM en DOT”, aldus Van de Poppe.

De afkorting DINO staat voor “Decentraal In Naam Alleen” en betekent dat Van de Poppe deze projecten niet als decentraal beschouwt. Ze noemen zichzelf zo, maar zijn het eigenlijk niet.

Voordat we aan de grote rally beginnen die Van de Poppe voorspelt, denkt hij dat we nog één correctie voor de kiezen krijgen.

“Over het algemeen verwacht ik dat we consolideren voordat we de rally voortzetten. Dit jaar is tot nu toe fantastisch en dat blijft het waarschijnlijk, maar voor nu is er sprake van consolidatie”, aldus Van de Poppe.

Nog even geen Bitcoin koers van $100.000?

Als laatste verlegt Van de Poppe zijn focus naar Bitcoin en vertelt hij zijn volgers dat ze binnenkort geen sprong naar het niveau van 100.000 dollar hoeven te verwachten.

Volgens Van de Poppe zullen we de komende tijd consolideren tussen de 60.000 dollar en de all-time high van Bitcoin, die momenteel op 73.800 dollar ligt.

Hij ziet geen reden waarom we enorm zullen afwijken van de normale cyclus en lijkt dus pas richting het einde van 2024 weer wat knallende koersactie te verwachten van Bitcoin. Dat is in ieder geval hoe het normaal loopt in een halving-jaar.

Nog 1 dag: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 1 Dag Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Worldcoin breidt uit naar Mexico, maar stuit op regelgeving in Argentinië
Michaël van de Poppe: Bitcoin dominantie heeft piek bereikt, tijd voor altcoins
Kan cryptomunt Toncoin (TON) herstellen van zijn zware koersval?
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’