Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Nederlandse crypto analist: Deze altcoin is klaar voor een grote prijsstijging

De Nederlandse analist Michaël van de Poppe is op dit moment bullish over een paar kleinere altcoins, die zich focussen op kunstmatige intelligentie. In zijn analyse zoomt Van de Poppe in op Covalent (CQT) dat op de 346e plek staat op CoinMarketCap.

Bullish over kunstmatige intelligentie

Het aandeel Nvidia gaat natuurlijk al maanden als een raket, net als enkele andere namen uit de AI-wereld die zich op de beurs bevinden.

In de cryptowereld valt het met de stijgingen nog wel mee. Ook de AI-tokens kunnen nog niet meekomen met de explosieve stijgingen van Nvidia, wat ervoor lijkt te zorgen dat veel investeerders kiezen voor de aandelen van de chipmaker en crypto een beetje links laten liggen.

Volgens Michael van de Poppe gaat daar dus verandering in komen. Hij is nu heel bullish over CQT.

“CQT is op dit moment terug op het niveau van november 2023, na een zware correctie vanaf de piek van februari. Ik verwacht dat de Covalent koers significant gaat stijgen, na de recente updates die ze doorvoerden”, aldus de Nederlandse analist.

Dalingen aanstaande voor Bitcoin?

Wat Bitcoin betreft is Michaël van de Poppe op dit moment wat minder positief. Voor Bitcoin verwacht hij verdere dalingen, voordat de koning van de markt weer aan zijn traditionele stijgingen van het halving-jaar begint.

Hij verwacht dat we nog even rond de 60.000 dollar blijven hangen, voordat Bitcoin weer aan een stijging gaat beginnen. De omkering verwacht hij volgende week als de Ethereum ETF (waarschijnlijk) gelanceerd gaat worden in de Verenigde Staten.

Ook het macro-economische klimaat begint weer in het voordeel van Bitcoin te raken, waardoor we langzaam weer de blik omhoog mogen werpen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Anthony Pompliano: Alle altcoins komen nu naar Wall Street
Santiment: Deze cryptomunt staat mogelijk voor een grote koersval
Politieke memecoins extreem volatiel na terugtrekking Biden
Meer nieuws

Meest gelezen

Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli
Elon Musk: Amerika gaat failliet
Bitcoin opleving snel ten einde volgens JPMorgan-analisten