Ethereum

Tron CEO: Investeert in Ethereum en Ripple & Voorspelt Bitcoin $100K in 2025

Justin Sun, de oprichter en CEO van Tron, investeert niet alleen in zijn eigen munt. In een interview, op 23 februari met CNN, zei hij dat hij een lange termijn voorstander is van cryptocurrencies. Ook zei hij dat hij geïnvesteerd heeft in veel altcoins, waaronder Ethereum (ETH) en Ripple (XRP).


Sun voorspelt dat Bitcoin in 2025 $100.000 zal passeren

Op de vraag of Sun zijn cryptoportfolio gediversifieerd heeft, antwoordde hij:

“Ik bezit naast Bitcoin en Tron ook veel XRP en Ethereum. Ik ben een lange termijn fan van crypto, dus ik wil dat alle crypto-tokens slagen. Daarom bezit ik ook andere crypto’s.”

Als grote voorstander van crypto is Sun bullish over de prijs van cryptocurrencies. Hij is ervan overtuigd dat crypt het geld van de toekomst is. In het interview voorspelde de CEO van Tron dat Bitcoin in 2025 de $100.000 zal overschrijden, en benadrukte hij dat andere cryptocurrencies de positieve trend zullen volgen.

Justin Sun’s $100.000 Bitcoin voorspelling in zijn eigen woorden:

“Ik geloof absoluut dat Bitcoin in 2025 $100K zal passeren. Ik geloof zelfs dat we deze prijs vóór 2025 kunnen bereiken. Tegelijkertijd denk ik dat veel andere cryptoprojecten zoals Tron, Ethereum en XRP ook bullmarkten zullen meemaken.”


Tron CEO gebruikt alleen fiat-geld in het dagelijks leven

In overeenstemming met zijn bullish houding ten opzichte van crypto, beweerde Justin Sun in het interview dat hij al zijn geld in crypto investeert. Sun converteert zijn crypto echter nog steeds in fiat-valuta’s zoals de Amerikaanse dollar om spullen mee te kopen. In het interview vertelt hij dat hij alleen crypto naar fiat omzet als hij geld zijn geld moet uitgeven.


Justin Sun zegt dat Warren Buffett “open staat” voor blockchain en crypto

Ongeveer een maand geleden kwam het nieuws naar buiten dat Sun zijn liefdadigheidslunch met de miljardair Warren Buffet heeft gehad. Op 23 januari ontmoette hij Buffett om eindelijk de langverwachte lunch te hebben. Sun had het evenement eerder om medische redenen uitgesteld.

In het laatste interview onthulde Sun dat hij de beroemde investeerder niet probeerde te overtuigen dat crypto de komende jaren enorm zal toenemen. In plaats daarvan probeerde Justin Sun de mogelijkheden van crypto aan Buffett uit te leggen. Hij wilde dat hij de basisprincipes van blockchain en crypto zou begrijpen, zoals directe crypto transacties. Sun heeft de investeerder ook wat crypto munten cadeau gedaan.


Buffet echter opnieuw negatief over crypto

De Tron CEO vertelde ook dat Buffett “open stond” voor nieuwe technologieën zoals crypto en blockchain. Hij merkte op dat de bekende investeerder Bitcoin en Tron tokens van hem accepteerde. Buffett heeft echter beweerd dat hij geen cryptocurrency bezit en niet van plan is in crypto te investeren. In een interview met CNBC herhaalde de miljardair zijn negatieve houding ten opzichte van crypto. Zijn argument was dat crypto’s geen waarde hebben en niets produceren.