Tron, TRX
Ripple

Tron-Netwerk boekt snelle groei: Tether geeft 1 miljard USDT uit op Tron

Het Tron-netwerk is in een razend tempo populair aan het worden, zowel voor memecoins die op het netwerk worden uitgegeven als voor de groeiende vraag naar stablecoins. De recente uitgifte van 1 miljard USDT op het netwerk afgelopen dinsdag onderstreept deze trend.

Volgens de officiële Tether-website heeft de netto circulatie van USDT op Tron nu een indrukwekkende $60,77 miljard bereikt. Dit benadrukt de toenemende adoptie en het vertrouwen in het Tron-netwerk binnen de cryptogemeenschap.

Grote vraag naar USDT op het Tron-netwerk

Tether CEO Paolo Ardoino bevestigde het nieuws en verduidelijkte dat de enorme transactie betrekking had op een “aanvulling van de voorraad op het Tron-netwerk.”

Doorgaans vindt aanvulling van stablecoin-voorraden plaats wanneer uitgevers een toename van de klantvraag verwachten. Door nu extra USDT te munten, kan Tether snel inspelen op een plotselinge stijging van de vraag op Tron zonder de vertraging die gepaard gaat met het munten van nieuwe tokens op dat moment.

USDT-uitgifte is goed nieuws en Tron’s opmars

De uitgifte van USDT wordt vaak gezien als een bullish teken voor de cryptomarkt. Dit komt omdat een toename in de uitgifte van stablecoins zoals USDT doorgaans wijst op een groeiende vraag naar liquiditeit, wat vaak gepaard gaat met een stijging in de handelsactiviteit en hogere koersen in de cryptomarkt.

Vandaag presteert de markt goed, met de Bitcoin koers die weer boven de $60.000 ligt. Tron doet het bijzonder goed en heeft in de afgelopen 7 dagen een indrukwekkende stijging van meer dan 18 procent laten zien. Het groeiende aandeel van Tron in de stablecoin-markt speelt hier ongetwijfeld een grote rol in.

De toenemende vraag naar USDT op het Tron-netwerk, zoals blijkt uit de recente uitgifte, versterkt het vertrouwen van beleggers in de toekomst van zowel Tron als de bredere cryptomarkt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Tron of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ripple nieuws

Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins