Prioriteit Tron: Toegevoegd worden aan Coinbase

 
 

Oprichter van Tron heeft gezegd dat de hoogste prioriteit van het bedrijf is, om de munt toe te voegen aan Coinbase of de Amerikaanse versie van Binance.


Alarmbellen

De ondernemer reageerde op 9 augustus op tweets van Tron-enthousiastelingen, waarbij sommigen beweerden dat beleggers bezorgd waren dat Amerikaanse burgers niet in staat zullen zijn om TRX op Binance te verhandelen.

Alarmbellen klonken ook nadat TRX afwezig was in een lijst van 30 digitale activa die werden onderzocht voor de aanstaande lancering van de Amerikaanse marktplaats van Binance.


Vragen vanuit de Tron gemeenschap

9 Augustus verscheen er een tweet met de lijst van Binance met de tekst van @TronSpark erboven: “#Tron, beter komen jullie op deze lijst of op #Coinbase ASAP. We houden allemaal van Tron, maar we hebben ook een plek nodig waar Amerikaanse burgers #trx kunnen verhandelen. ”

Twee uur later antwoordde Sun: “Ja. Het is nu onze # 1 prioriteit. We zullen een volledig team hebben, inclusief ik, dat aan deze kwestie is gewijd. We krijgen al deze dingen voor elkaar met #TRON snelheid! #TRX $ TRX. ”

Sun verontschuldigde zich ook voor de vertraging, gaf toe dat Tron op meer in de VS gevestigde crypto exchanges zou moeten worden geaccepteerd en beloofde dat zijn gemeenschap tegen het einde van dit jaar vooruitgang in de kwestie zal zien.

Ondanks de angst dat Tron in de VS zou uitsterven, blijft TRX beschikbaar op twee exchanges in Noord-Amerika: Bittrex en eToro.

Eerder vandaag bracht Tron de eerste versie van zijn schaalbaarheidoplossing uit, bekend als het Sun-netwerk. De oplossing zal de weg vrijmaken voor 100x meer schaalbaarheid en het bouwen van gedecentraliseerde applicaties op zijketens.

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken