Uber Health gaat met Blockchain-startup samenwerken om patiënten te transporteren

 
 

Solve.Care is een blockchain-startup dat zich voornamelijk richt op de gezondheidszorg. Nu is de startup een samenwerking aangegaan met Uber Health om via deze weg patiënten te vervoeren.


Integratie

Het team is nu achter de schermen hard aan het werk om de transportdiensten van Uber Health volledig te integreren in de persoonlijke zorgcoördinatie- en administratie app van Solve.Care. Hierdoor wordt het gebruik van de app breder. Wanneer patiënten nu een rit willen boeken, kan dat nu direct vanuit de app, in plaats van dat dit afzonderlijk moest worden geboekt.


Betalen binnen app

Een ander groot voordeel hiervan is dat patiënten ook met hun Care.Wallet kunnen betalen voor de service. Ook kunnen zij, wanneer dit gewenst is, de kosten delen met familieleden, werkgevers, verzekeraars of andere personen of instituten.


Oplossing

Volgens Uber Health CEO is dit een belangrijke stap geweest. Dit vanwege het feit dat jaarlijks ruim 3,5 miljoen mensen in Amerika hun medische afspraken moeten missen. Een groot deel hiervan komt vanwege het vervoer richting de afspraak en weer terug. De kosten hiervan nemen enorm op; een schatting laat zien dat er ongeveer $150 miljard per jaar wordt verspild door gemiste medische afspraken. Met Uber Health en deze samenwerking willen zij hier nu een deel van oplossen.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken