Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

VeChain gaat samenwerken met cosmeticabedrijf Yizhiji

VeChain heeft een nieuw partnerschap aangekondigd met het Chinees-Franse cosmeticabedrijf genaamd Yizhiji. Samen willen de bedrijven een merk opbouwen in China met een product dat ondersteund wordt door de blockchain-technologie.


De samenwerking tussen VeChain en Yizhiji

De VeChain Foundation verklaarde via haar Twitter:

“Bij VeChain richten we ons op het ontketenen van de kracht van blockchain in de echte economie. In de onderstaande video ontdek je hoe Yizhiji, het Chinees-Franse cosmeticamerk, VeChain blockchain gebruikt om items te authenticeren en een unieke verbinding tot stand te brengen tussen eigenaar, merk en product.”

Het eerste product van Yizhiji, dat in het eerste kwartaal van 2021 wordt gelanceerd zal een lipstick zijn die is uitgerust is met een NFC-smart tag die dient als toegangspoort tot gegevens die zijn opgeslagen op de VeChain-blockchain.

Yizhiji stelt consumenten in staat om hun tinten, huidtinten, liptonen, kleuren en andere aangepaste consumentenkenmerken te kiezen via WeChat. Met behulp van VeChain-technologie kan het product gegevens van de consumenten opslaan.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten