Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Kan VeChain (VET) spoedig de $0,10 bereiken?

VeChain laat een overweldigend bullish momentum zien waardoor de prijs in minder dan twee weken tijd met 100% is gestegen. Is het mogelijk dat VET op korte termijn een prijs van 10 cent bereikt? In dit artikel bekijken we de grafieken.


VeChain bevindt zich in een parabool

De VeChain-prijs bevindt zich al iets meer dan twee maanden in een oplopend kanaal en we zien dat er constant hogere hoogtepunten en hogere dieptepunten worden gevormd. Als we de daggrafiek bekijken zien we zelfs een parabolische prijsstijging ontstaan.

Nadat VET op 28 februari een bodem bereikte, begon de koers te stijgen van $0,035 naar een hoogtepunt van $0,073. Dat is een prijsstijging van meer dan 108 procent in twee weken tijd.

VeChain daggrafiek – Bron: Tradingview

Belangrijke niveaus

Volgens de ‘momentum reversal indicator’ is $0,073 een belangrijk niveau. Als dit niveau doorbroken wordt zal VeChain zijn opwaartse trend voortzetten. De koers zou dan op zeer korte termijn kunnen stijgen tot richting de $0,083. Pas als dat niveau doorbroken is lijkt er een kans in te zitten dat VeChain een prijs van $0,10 kan bereiken.

Aan de andere kant zou het een slecht teken zijn als er het $0,073 niveau een krachtige correctie plaats zal vinden. De prijs zou dan in eerste instantie terug kunnen vallen tot $0,061 en daarna tot een prijsniveau van $0,050.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten