Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

VeChain koers kan explosief stijgen nu het opnieuw een ATH neerzet

VeChain heeft de afgelopen dagen een flinke stijging doorgemaakt. De VET-prijs bereikt vandaag een hoogtepunt van $0,0624, wat 70 procent hoger is dan het dieptepunt van $0,0340 van vorige week. Wat kunnen we verwachten van VeChain de komende tijd?


VeChain koers kan explosief gaan stijgen

VeChain heeft het afgelopen jaar een sterke rally achter de rug. De prijs is met bijna 4.000% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in 2020. Alleen al in 2021 is de prijs met meer dan 200 procent gestegen, waardoor VET één van de best presterende crypto’s is.

De onderstaande grafiek laat zien dat de prijs op 20 februari van dit jaar is gestegen tot een recordhoogte van $0,061. Vlak na het bereiken van dit hoogtepunt, daalde de koers op 23 februari weer tot een prijsniveau van $0,035.

Sinds 28 februari is de koers echter weer flink aan het stijgen. Deze opmars heeft ervoor gezorgd dat de VeChain koers vandaag een hoogtepunt heeft bereikt van $0,0638. De explosieve prijsstijging van vandaag heeft er voor gezorgd dat VET zich aan de bovenkant van het opwaartse kanaal bevindt. De prijs wordt ook ondersteund door de exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA 25 en EMA 15).

VET 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

De trend lijkt dus zeker bullish te blijven nu er opnieuw een All Time High is neergezet. Rond de $0,0650 ligt op dit moment weerstand. Als deze doorbroken is kan de prijs zomaar doorstijgen tot $0,075 of hoger. Het is namelijk vaak zo dat er veel volatiliteit plaatsvindt wanneer een activa in een prijs-ontdekkingsfase terecht komt. De prijs kan dan explosief stijgen aangezien er geen historische weerstandsniveau’s meer zijn.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten