UFC
VeChain

VeChain sluit megadeal met UFC

VeChain (VET) heeft een belangrijke samenwerking gesloten met de Ultimate Fighting Championship (UFC. Deze overeenkomst betreft een vijfjarig partnerschap met een waarde van $100 miljoen.

Wat is de UFC?

De UFC, oftewel Ultimate Fighting Championship, is de grootste organisatie voor mixed martial arts (MMA). In deze competitie nemen vechters uit diverse vechtsportdisciplines het tegen elkaar op in een achthoekige kooi, de ‘Octagon’. Er zijn gevechten in meerdere gewichtsklassen en zowel mannen als vrouwen kunnen deelnemen.

De UFC staat bekend om zijn grote entertainmentwaarde en de charismatische persoonlijkheden van de vechters. Dit draagt bij aan zowel de populariteit als commerciële successen van de organisatie.

De samenwerking tussen VeChain en UFC

De samenwerking met VeChain geeft een aanzienlijke impuls aan de inkomsten van UFC. De deal van $100 miljoen overtreft zelfs eerdere sponsorrecords. Het doel VeChain is om wereldwijde bekendheid te vergaren. Met een bereik van naar schatting 900 miljoen televisie huishoudens in ongeveer 175 landen zet VeChain met de samenwerking grote stappen in de juiste richting. Het merk zal prominent aanwezig zijn tijdens UFC evenementen, met branding op vloer van kooien waarin de gevechten plaatsvinden en ook op digitale displays.

Naast het zichtbaar maken van de logo van het blockchain platform is er ook een jaarlijks “Brand Ambassador Fund” opgericht. Dit moet UFC atleten betaalde mogelijkheden bieden om deel te nemen aan VeChain marketinginitiatieven. Het moet de populariteit van UFC-vechters benutten om het bereik van het bedrijf verder te vergroten.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten