Altcoin Nieuws

VeChain (VET) prijs is op weg richting de volgende $0,096

Terwijl een groot deel van de cryptomarkt vandaag rood kleurt blijft de VeChain prijs juist stijgen. De VET koers boekt vandaag namelijk een winst van meer dan 24%. Wat kunnen we de komende dagen verwachten van de altcoin?


VeChain breekt uit een rising wedge-patroon

Op de 4-uurs grafiek is de Vechain prijs zojuist uit een ‘rising wedge-patroon’ gebroken. Hierdoor lijkt de kans groot dat de VET prijs kan stijgen richting de $0,096.

VET breekt uit een rising wedge – Bron: Tradingview

Gezien het feit dat de VeChain prijs zich op een All Time High bevindt, komt het praktisch geen weerstand meer tegen. Dit fenomeen wordt ook wel een ‘prijsontdekkingsfase’ genoemd. Zo’n ontdekkingsfase kenmerkt zich met grote prijsvolatiliteit aangezien er geen historische weerstands en ondersteuningsniveau’s meer aanwezig zijn. Een prijsstijging van 30% op korte termijn is daarom helemaal geen gekke gedachten.

Om het bullish-doel toch ongeldig te verklaren moet de VET prijs tot onder de trendlijn van $0,0745 zakken. Volgende ondersteuningsniveau’s bevinden zich dan op $0,070 en $0,051. De kans lijkt echter klein dit dit op korte termijn zal gaan gebeuren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten