Prijsanalyse

Prijsanalyse

VeChain (VET) prijsanalyse 15 oktober 2020

Hoe staat het er vandaag voor met VeChains VET token? Onze crypto analist bekijkt vandaag de grafieken en vertelt wat je kunt verwachten.


VET weekly chart

Inmiddels zijn we weer een week verder dan de vorige VeChain prijsanalyse. Zoals verwacht is de prijs richting de gele zone gegaan en is er afgelopen week een candle neergezet die laat zien dat de bulls enorm hun best hebben gedaan om de prijs omhoog te krijgen. Dit kun je zien aan de enorme wick onder de candle die op de ema55 in de golden pocket terecht is gekomen. De ema8 en 21 hebben elkaar nog niet bearish gekruist maar zijn wel weer dichter tot elkaar gekomen. De rsi blijft rond de middenlijn bewegen en daalt heel lichtjes. Zou dit het einde zijn van de daling? Laten we eens verder inzoomen.

VET weekly chart – Bron: Tradingview

VET daily chart

Afgelopen week is er op de daggrafiek inderdaad een kleine opleving geweest. Echter heeft VET de bovenste trendlijn niet kunnen bereiken maar is de koers hard afgewezen door de ema200. Daardoor bewegen we ons nu tussen deze weerstand en de support zone in de rood gemarkeerde block. Deze support block is ingetekend op de 4 uurs-grafiek. De rsi heeft het er ook zwaar mee. De gehele week is deze aan het plekje wisselen met de ema. De rsi weet ook niet verder omhoog te klimmen maar blijft horizontaal bewegen onder de middenlijn.

VET daily chart – Bron: Tradingview

VET 4h chart

Op de 4 uurs-grafiek bevinden we ons in een bull flag en momenteel onder de rood omlijnde weerstands block. De ema’s staan aardig bearish gericht en ook de rsi bevindt zich onder de ema en middenlijn. Kijken we nu naar de candles dan zul je een bearish rejection verwachten op het block maar de rsi wil de ema bullish breken. Het volume blijft in grote lijnen nog steeds dalende. Laten we ook de 1h er eens bijpakken want de actie lijkt op de lagere timeframe te komen.

VET 4h chart – Bron: Tradingview

VET 1h chart

De 1 uur-grafiek bevestigd onze gedachten, we hebben een voorzichtige structure break gezien waarna we een golden pocket retrace hebben gezien. De ema’s staan ook hier flink bearish en de rsi is net weer onder de middenlijn gedoken en is nu bezig in een gevecht met de ema.

VET 1h chart – Bron: Tradingview

Onze analist kan niet anders concluderen dat de koers nog wat moet gaan zakken voordat we eventueel weer omhoog kunnen gaan kijken. Echter moeten we ook rekening houden met een bullish scenario. Het rode weerstands block is op dit moment het level die ik geflipt wil zie worden om licht bullish te worden en bij een uitbraak uit de falling wedge zou het voor mij bevestigen dat we uit de retrace zijn en omhoog kunnen gaan kijken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten