cryptopunks
NFT

Verkoopvolume CryptoPunks stijgt 2000 procent na aankondiging Tiffany’s

Het verkoopvolume van de CryptoPunks NFT-collectie is de afgelopen 24 uur met 248 procent gestegen. Dat heeft alles te maken met de bijzondere plannen van Tiffany & Co. met de CryptoPunks.

Iedereen die een CryptoPunk bezit kan straks namelijk meebieden op de gelimiteerde oplage van 250 NFTs van Tiffany’s die hun CryptoPunks omtoveren in een handgemaakte fysieke en digitale hanger.

Belangstelling is groot

Dat nieuws heeft de CryptoPunks goed gedaan, want het handelsvolume is in de afgelopen 24 uur werkelijk geëxplodeerd. Terwijl de CryptoPunks in de 24 uur voor de aankondiging goed waren voor een handelsvolume van 200.000 dollar, schoot dat na de aankondiging omhoog naar ongeveer 2,16 miljoen dollar. Ineens gingen er voor 1.279 Ethereum aan CryptoPunks onder de digitale hamer.

In handelsvolume alleen al markeert dat een stijging van meer dan 2.000 procent. Ook de koersen van de CryptoPunks zullen waarschijnlijk niet lijden onder het nieuws. Al is de meest recente verkoop van een CryptoPunk 78,99 Ethereum onder de hamer gegaan. Dat is een stuk minder dan afgelopen maand, waarin een CryptoPunk nog voor 2.691 Ethereum werd verkocht.

Yuga Labs eigenaar van CryptoPunks

Yuga Labs, het bedrijf achter onder andere de Bored Ape Yacht Club, heeft eerder dit jaar de intellectuele eigendomsrechten op de CryptoPunks collectie gekocht. De kans is dan ook groot dat zij de drijvende kracht zijn achter de samenwerking met Tiffany’s om een bijzondere CryptoPunks collectie te lanceren.

Met de lancering van de Otherside Metaverse, ApeCoin en nu de samenwerking met Tiffany’s, lijkt Yuga Labs er in ieder geval alles aan te doen om de aandacht op hun projecten te houden. De NFT-wereld zit wellicht in een dip, maar daar is op basis van de activiteit van Yuga Labs in ieder geval niets van te merken.

NFT nieuws

Magic Eden overtreft marktleider Blur in NFT-handelsvolume
Yuga Labs draagt games over en focusseert zich op kernactiviteiten
Starbucks maakt een einde aan zijn NFT-programma
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85