Borroe Solana
Solana

Voormalig topbankier: Solana koers gaat met 1000% stijgen

Voormalig topbankier Raoul Pal gelooft dat Ethereum-rivaal Solana mogelijk een gigantische koersexplosie te wachten staat. In een nieuw interview met de Empire podcast voorspelt Pal dat Solana de komende maanden een stijging van 900% te wachten staat.

Bullish over het komende jaar

“De hele industrie gaat veel stijgen de komende 12 maanden. Ik denk dat Solana vanaf hier misschien wel 10x over de kop gaat en dat Bitcoin een x5 of x4 doet vanaf hier. Dat soort dingen horen bij een typische bullmarkt”, aldus Raoul Pal over Solana en Bitcoin.

Op het moment van schrijven is er allesbehalve sprake van een koersexplosie voor Solana. De markt heeft het momenteel moeilijk en daar is Solana geen uitzondering op.

Solana daalde over de afgelopen 24 uur met 7,45% en komt daarmee binnen op een koers van 147 dollar. Over de afgelopen week gemeten staat Solana als enige van de top 10 munten nog in het groen.

Over de afgelopen zeven dagen scoorde Solana nog een rendement van 2,75%. Alleen Bitcoin en Tron komen ook in de buurt van een positief rendement. De laatste zeven dagen staat Bitcoin op -0,11% en Tron op -0,39%.

Bitcoin koers naar $248.000 tot $310.000

Uiteindelijk ziet Raoul Pal de Bitcoin koers pieken tussen de 248.000 en 310.000 dollar deze cyclus. Hij zou ook niet verrast zijn als een ander layer-1 project bovendrijft als de best presterende munt van deze cyclus.

“Het voornaamste waar ik aan denk, is dat er altijd een andere layer-1 race bestaat die in de vroege fase is. In die fase zijn er nog geen bewezen netwerkeffecten. Dat is vaak een goede gok. Niet de gok waarop je all-in gaat.

Maar tijdens de vorige cyclus was Solana die gok en de cyclus daarvoor was het Ethereum. Ik denk daarover na, omdat er mogelijk een hele goede trade voorbijkomt, die heel leuk gaat worden. Maar meestal komen ze snel, worden ze overgewaardeerd en dalen ze daarna weer 95%”, aldus Raoul Pal.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Solana nieuws

Experts verwachten een Solana koers van $200 eind 2024
Solana breekt record met meer dan 5 miljoen dagelijkse gebruikers
Analist voorspelt enorme stijgingen voor Ethereum en Solana
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt