VeChain, VET
VeChain

Waarom VeChain aan de vooravond van een forse prijsstijging staat

Volgens de prominente crypto-influencer ‘VeChain Whale’ staat VeChain (VET) op het punt een aanzienlijke waardestijging te ervaren. Deze voorspelling doet hij ondanks de momenteel matige prijsontwikkeling van de cryptomunt. ‘VeChain Whale’ stelt dat de huidige trage groei deel uitmaakt van een bewuste strategie van het VeChain-team.

In een recente post benadrukte hij dat het huidige “slakkentempo” waarin VET zich beweegt slechts een tijdelijke fase is. Hij voorspelt dat tokenhouders binnenkort zullen profiteren van een “parabolische stijging” in waarde.

De influencer geeft ook aan dat de voorzichtige benadering van het VeChain-team gedeeltelijk voortkomt uit de vrees voor strenge regelgeving door toezichthouders, waaronder de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

De enorme potentie van VeChain

Naast de positieve voorspellingen van VeChain Whale, hebben ook vooraanstaande crypto-analisten hun optimisme over het potentieel van VET geuit. Onder hen bevinden zich EGRAG Crypto, een bekende figuur in de crypto-analyse, en Crypto ZX, een populaire YouTuber gespecialiseerd in cryptocurrency. Beiden hebben optimistische analyses over VeChain gedeeld.

EGRAG is van mening dat VeChain aanzienlijk groeipotentieel heeft. Deze visie wordt onder meer ondersteund door de succesvolle samenwerkingsverbanden die VeChain heeft opgezet, waaronder die met Walmart China. Dit partnerschap heeft al tot meer dan 200 miljoen verwerkte transacties geleid.

Bovendien heeft de VeChain-token in het verleden uitzonderlijke waardestijgingen doorgemaakt, met een groei van ongeveer 6.000% in 2019 en een indrukwekkende 14.600% in 2021.

Crypto ZX stelt dat VET binnen de huidige cyclus nieuwe recordhoogtes (all-time highs) zou kunnen bereiken. Op het moment van dit schrijven bevindt de digitale valuta zich echter nog steeds 82% onder zijn meest recente piek.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Door ChatGPT gemaakte memecoin bereikt marktkapitalisatie van $638 miljoen
Whales kopen plotseling massaal deze cryptomunt
AI tokens onderuit terwijl NVIDIA met 7% stijgt
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017