Prijs stijgt
VeChain

Waarom VeChain dit jaar met 1.500% kan stijgen

VeChain (VET) heeft de afgelopen dagen buitengewone prestaties neergezet, met een indrukwekkende koersstijging van maar liefst 47,1% in slechts zeven dagen. Deze opmerkelijke groei is voornamelijk te wijten aan recente positieve ontwikkelingen binnen de bredere cryptomarkt.

Hoewel de prijsstijging van VeChain al indrukwekkend te noemen is, lijkt de munt nog veel verder te kunnen stijgen, zo vertelt de bekende crypto analist Ali Martinez.

De VeChain prijsvoorspelling van Ali Martinez

Analist Ali Martinez benadrukt dat VeChain (VET) een consolidatiefase heeft afgerond, vergelijkbaar met het patroon dat werd waargenomen in 2020. Voordat de bullmarkt van 2021 inzette, ging VeChain door een accumulatiefase die bijna 600 dagen duurde, wat resulteerde in het bereiken van een historisch hoogtepunt.

Martinez stelt dat VET sinds 2022 een soortgelijke consolidatieperiode van ongeveer 644 dagen heeft ondergaan. Dit zou kunnen duiden op een potentieel voor aanzienlijke groei in de nabije toekomst.

Martinez heeft specifiek voorspeld dat VeChain (VET) binnen een week naar een prijsniveau van $0,05 zou kunnen stijgen, met een doelstelling van $0,054. Deze voorspelling lijkt, gezien de huidige positieve trend, realistisch. Op de langere termijn voorziet de analist zelfs de mogelijkheid dat VeChain zijn recordhoogte (ATH) van $0,2782 uit 2021 overstijgt, met een ambitieus doel van $0,7 tegen november van dit jaar. Dit zou neerkomen op een vijftienvoudige groei binnen een tijdsbestek van tien maanden.

Echter, Martinez wijst erop dat deze opmars waarschijnlijk niet geheel soepel zal verlopen. Hij anticipeert op een mogelijke kortstondige daling voordat de uitzonderlijke groei van bijna 1500% volledig gerealiseerd wordt.

Nieuwe mijlpaal

Het groeiende positieve sentiment rondom VeChain wordt onder meer aangedreven door de recente mijlpaal van het bereiken van 200 miljoen transacties op het Blockchain Traceability Platform van Walmart China.

Dit platform, dat in 2019 is gelanceerd en functioneert op de VeChainThor blockchain, stelt consumenten in staat om de herkomst en veiligheid van voedselproducten te traceren. De bijdrage van VeChain aan het realiseren van Walmart China’s duurzaamheidsdoelstellingen benadrukt de kracht van blockchain technologie in het verbeteren van bedrijfsprocessen en het verhogen van de transparantie in de supply chain.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Worldcoin breidt uit naar Mexico, maar stuit op regelgeving in Argentinië
Michaël van de Poppe: Bitcoin dominantie heeft piek bereikt, tijd voor altcoins
Kan cryptomunt Toncoin (TON) herstellen van zijn zware koersval?
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?