InQubetaRipplePB
Ripple

Wall Street expert voorspelt enorme groei voor Ripple (XRP)

Linda Jones, een gerespecteerde financieel expert en analist op Wall Street, heeft onlangs op het socialemediaplatform X haar visie gedeeld over het grote potentieel van het XRP-netwerk. Ze benadrukt dat XRP een sleutelrol kan spelen in de snel digitaliserende commerciële wereld.

Jones onderscheidt XRP van andere cryptocurrencies door zijn unieke functie in internationale betalingen. Ze legt uit dat voor consumenten, bedrijven en overheden het vaak kostbaar en tijdrovend is om transacties uit te voeren tussen landen met verschillende valuta’s. Hier kan XRP een belangrijke oplossing bieden door deze transactiekosten te verlagen en de transactietijden aanzienlijk te verkorten, wat uiteindelijk kan leiden tot het ontsluiten van een aanzienlijke waarde binnen het netwerk.

Ripple grote speler in CBDC ontwikkeling

Ripple, het Amerikaanse blockchainbedrijf achter het XRP-netwerk, speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van verschillende overheden bij het ontwikkelen van Central Bank Digital Currencies (CBDC’s). Linda Jones benadrukt het enorme potentieel van deze markt, waarin biljoenen dollars omgaan:

“Investeringen op overheidsniveau zijn ongeëvenaard qua omvang. We hebben het over biljoenen dollars. Dit vertegenwoordigt de meest opwindende en grootste investeringsmogelijkheid die men zich kan voorstellen.”

Verder draagt de naderende Bitcoin (BTC) halving en de mogelijke introductie van Spot exchange-traded funds (ETF’s) bij aan de positieve koersverwachtingen binnen de gehele cryptomarkt. Dit biedt een kans voor XRP om mee te profiteren van deze algemene marktbewegingen en kan potentieel de koers van XRP verder stimuleren.

XRP koers kan hard omhoog schieten

XRP, bekend om zijn geavanceerde blockchain technologie, speelt een grote rol in het helpen van banken en financiële diensten. Het maakt processen sneller en goedkoper, wat het heel aantrekkelijk maakt. Linda Jones, een expert, zegt dat XRP de manier waarop traditionele financiën werken echt kan veranderen. Dit kan veel nieuwe gebruikers en investeringen aantrekken. Op dit moment kost XRP $0,57, maar Jones denkt dat de prijs in 2024 veel hoger kan zijn door deze voordelen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Maker of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Na een jaar is Metaco volledig geïntegreerd in Ripple platform
SEC versus Ripple: Onterechte boete van $2 miljard of rechtvaardige straf?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten