Whale eating Bitcoin, cryptocurrency. Low polygon line, triangle
Ripple

Whales verplaatsen 500 miljoen XRP tokens

De prijs van XRP heeft de afgelopen week weinig positieve resultaten laten zien. De koers daalde met 2,2 procent. Ethereum (ETH) boekte daarentegen een koerswinst van 2,85 procent. De stagnatie van de XRP prijs wordt veroorzaakt door de onzekerheid die de SEC rechtszaak met zich meebrengt. Desondanks blijken grote Ripple investeerders nog steeds geïnteresseerd in de token te zijn.

Whales zijn massaal aan het accumuleren

Volgens WhaleAlert zijn er in de afgelopen 24 uur meer dan 540 miljoen XRP tokens verplaatst, ter waarde van ongeveer 216 miljoen dollar. De grootste transactie die geregistreerd is, was de verplaatsing van 205 miljoen XRP tokens, wat neerkomt op ongeveer 80 miljoen euro. Dit was naar een onbekende wallet.

Verschillende crypto whales hebben geprofiteerd van de recente prijsdaling en hebben meer XRP tokens aan hun wallet toegevoegd. Uit gegevens blijkt dat deze whales meer dan 76 miljoen XRP tokens (ter waarde van 28 miljoen euro) hebben gekocht. De grootste XRP aankoop die door WhaleAlert is geregistreerd, was de aankoop van 40 miljoen XRP tokens.

Ripple nieuws

Krijgt Ripple een boete van $100 miljoen? Advocaat geeft opheldering
Naderen Ripple en SEC een schikking? Boete van $102 miljoen verwacht
SEC wijst Ripple’s argument voor lagere boete resoluut af
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen