Whale eating Bitcoin, cryptocurrency. Low polygon line, triangle
Ripple

Whales verplaatsen 500 miljoen XRP tokens

De prijs van XRP heeft de afgelopen week weinig positieve resultaten laten zien. De koers daalde met 2,2 procent. Ethereum (ETH) boekte daarentegen een koerswinst van 2,85 procent. De stagnatie van de XRP prijs wordt veroorzaakt door de onzekerheid die de SEC rechtszaak met zich meebrengt. Desondanks blijken grote Ripple investeerders nog steeds geïnteresseerd in de token te zijn.

Whales zijn massaal aan het accumuleren

Volgens WhaleAlert zijn er in de afgelopen 24 uur meer dan 540 miljoen XRP tokens verplaatst, ter waarde van ongeveer 216 miljoen dollar. De grootste transactie die geregistreerd is, was de verplaatsing van 205 miljoen XRP tokens, wat neerkomt op ongeveer 80 miljoen euro. Dit was naar een onbekende wallet.

Verschillende crypto whales hebben geprofiteerd van de recente prijsdaling en hebben meer XRP tokens aan hun wallet toegevoegd. Uit gegevens blijkt dat deze whales meer dan 76 miljoen XRP tokens (ter waarde van 28 miljoen euro) hebben gekocht. De grootste XRP aankoop die door WhaleAlert is geregistreerd, was de aankoop van 40 miljoen XRP tokens.

Ripple nieuws

4 redenen waarom de Ripple (XRP) koers binnenkort zal stijgen
Ripple CLO: Dit zijn belangrijke deadlines in de SEC vs. Ripple rechtszaak
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving