Ripple Nieuws

Whales verplaatsen 500 miljoen XRP tokens

De prijs van XRP heeft de afgelopen week weinig positieve resultaten laten zien. De koers daalde met 2,2 procent. Ethereum (ETH) boekte daarentegen een koerswinst van 2,85 procent. De stagnatie van de XRP prijs wordt veroorzaakt door de onzekerheid die de SEC rechtszaak met zich meebrengt. Desondanks blijken grote Ripple investeerders nog steeds geïnteresseerd in de token te zijn.

Whales zijn massaal aan het accumuleren

Volgens WhaleAlert zijn er in de afgelopen 24 uur meer dan 540 miljoen XRP tokens verplaatst, ter waarde van ongeveer 216 miljoen dollar. De grootste transactie die geregistreerd is, was de verplaatsing van 205 miljoen XRP tokens, wat neerkomt op ongeveer 80 miljoen euro. Dit was naar een onbekende wallet.

Verschillende crypto whales hebben geprofiteerd van de recente prijsdaling en hebben meer XRP tokens aan hun wallet toegevoegd. Uit gegevens blijkt dat deze whales meer dan 76 miljoen XRP tokens (ter waarde van 28 miljoen euro) hebben gekocht. De grootste XRP aankoop die door WhaleAlert is geregistreerd, was de aankoop van 40 miljoen XRP tokens.

Ripple nieuws

XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Groep van 50 whales kocht in maand tijd 420 miljoen XRP
Ripple gebruikt computercode XRP Ledger om CBDCs te ontwikkelen
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?
Komende woensdag wordt cruciaal voor Bitcoin