Newsbit

Wright echt Satoshi Nakamoto? – Bitcoin SV+ 62%

Craig Wright heeft een copyright aanvraag ingediend voor de Bitcoin White paper, geschreven door Satoshi Nakamoto.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Wright geregistreerd als auteur Bitcoin Whitepaper

Volgens Gerechtelijke documenten, van het U.S. Copyright office, is Wright geregistreerd als auteur van de Bitcoin whitepaper, evenals de meeste originele code die gebruikt is om Bitcoin te bouwen.

De Australiër beweert al tijden dat hij de whitepaper van Bitcoin onder het pseudoniem ‘Satoshi Nakamoto’ heeft geschreven.

In een persbericht wordt beweert dat Amerikaanse functionarissen bevestigd hebben gekregen dat Wright inderdaad Satoshi Nakamoto is. Echter, het nieuws is door verschillende analisten met veel scepsis ontvangen.

Zo tweet Jerry brito, directeur van Coin Center, het volgende:

“Het registreren van een copyright is slechts het indienen van een formulier. Het auteursrechtenbureau onderzoekt de geldigheid van de claim niet; ze registreren het gewoon. Helaas is er geen officiële manier om een ​​registratie aan te vechten. Als er concurrerende claims zijn, registreert het Office ze allemaal. “

In het persbericht wordt geschreven dat Wright stappen maakt om zichzelf tot maker van de Bitcoin te benoemen. Dit omdat hij vind dat zijn originele Bitcoin ontwerp slecht is uitgevoerd door ontwikkellaarsgroepen.

Craig Wright staat niet bij iedereen bekend als geloofwaardig. De ondernemer trok een tijd geleden nog veel controverse aan, toen grote crypto exchanges Bitcoin SV (BSV) de rug toe keerden.


Bitcoin SV koers stijgt explosief

De Bitcoin SV prijs heeft explosief gereageerd op het nieuws. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BSV token rond de $100 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog slechts rond de $62 dollar. Dat betekent dat de koers in 1 dag met 62 procent is gestegen.

 
Bitcoin-sv-prijs

De BSV koers kwam rond 15:00 ‘s middags op zijn hoogtepunt. Toen was 1 Bitcoin SV zelfs $140 dollar waard. Sindsdien zien we de prijs weer terugzakken.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top