XRP
Ripple

XRP Koers naar $18? Crypto analist onthult verbluffende voorspelling

XRP maakt een kleine correctie door, maar volgens cryptoanalist Egrag is er nog steeds aanzienlijk potentieel voor een opwaartse prijsbeweging. Egrag voorspelt dat XRP uiteindelijk een marktkapitalisatie van $1 biljoen kan bereiken, wat een aanzienlijke koersstijging zou impliceren.

Vanuit de huidige marktkapitalisatie van ongeveer $37 miljard zou dit een toename van circa 2.600% betekenen. Met de huidige circulerende voorraad zou de prijs van XRP neerkomen op ongeveer $18. Deze voorspelling is gebaseerd op de parabolische groei die XRP in het verleden heeft ervaren, waaronder een periode van 100.000% groei. Egrag wijst op de talrijke innovaties binnen het XRP-ecosysteem als een belangrijke drijfveer voor potentieel significante prijsstijgingen.

Egrag gelooft dat XRP eerst de $1.30 moet bereiken om een fundament te vormen voor verdere groei. Het volgende doel zou dan $5,50 per munt zijn, wat overeenkomt met stijgingen van respectievelijk 100% en 700% ten opzichte van de huidige prijs.

Een Ripple IPO

Een ontwikkeling die mogelijk de voorspelling van Egrag kan stimuleren, is een mogelijke Initial Public Offering (IPO) van Ripple. Financiële experts benadrukken de positieve kanten van een mogelijke beursgang van Ripple. Zo’n IPO zou Ripple meer zichtbaarheid en geloofwaardigheid in de financiële sector kunnen geven, wat een gunstige invloed kan hebben op de vraag naar XRP. Echter, bij deze ontwikkeling bestaan ook zorgen.

Crypto-influencer Crypto Eri raadt investeerders echter aan om voorzichtig te zijn met betrekking tot een IPO van Ripple. Zij verwijst naar historische gegevens die aantonen dat grote beursintroducties in 2021 gemiddeld 60% van hun waarde verloren. Eri maakt een vergelijking met Ripple’s partner Nium Global, die ondanks recente successen, zijn IPO heeft uitgesteld tot mogelijk 2025. Dit wijst op de complexiteit en risico’s die gepaard kunnen gaan met dergelijke grote financiële bewegingen in de cryptosector.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Is de juridische strijd tussen Ripple en de SEC voorbij?
Gedurfde Prognose van Analisten: XRP Prijs Kan Stijgen tot $50 in 2024
Ripple en SEC kunnen XRP-rechtszaak vandaag nog schikken
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist voorspelt: XRP klaar voor explosieve groei van 61.000% in aankomende Bullrun
Analist voorspelt gigantische koersexplosie voor deze crypto
Deze 3 crypto’s kunnen in December flink gaan dalen