Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Yearn.finance stijgt met 80 procent, maar lijkt klaar voor een dump

De cryptomarkt lijkt zich na maanden van ellende weer klaar te maken voor wat positieve koersactie. De afgelopen week was een sterke periode voor een groot deel van de cryptomunten. Vooral yearn.finance heeft daarvan geprofiteerd, want dit DeFi-project schoot in zeven dagen tijd mer 80 procent de lucht in.

Yearn.finance holders in de wolken

Het bijzondere aan de explosieve stijging van yearn.finance is dat de altcoin in eerste instantie moeite had om aan de macht van de bears te ontsnappen. Na de extreme dalingen van mei en juni lukt het yearn.finance om zich enigszins te herpakken. Maar een echte rally bleef vooralsnog uit. Daar kwam de laatste zeven dagen verandering in, want met die koersexplosie herpakte het niet alleen de verliezen van juni, maar ook een gedeelte van de rode cijfers van mei.

Op het hoogste punt scoorde yearn.finance zelfs een plus van 78.49 procent. Daarmee kwam de koers van yearn.finance weer stevig boven de 10.000 dollar en zelfs boven de 11.000 dollar uit. Het hoogste koersniveau sinds mei van dit jaar. Dat heeft de whales duidelijk wakker gemaakt, want het transactievolume onder deze entiteiten schoot in deze periode met 392 procent omhoog naar 24 miljoen dollar.

“Wees voorzichtig”

Hoewel de enorme stijging van yearn.finance een goed teken is, waarschuwen de analisten van Santiment voor het gedrag van de whales. Parallel aan deze stijging is er namelijk een grote hoeveelheid tokens richting de exchanges gestuurd. Het lijkt er dus op dat mensen zich op die manier voorbereiden op een enorme dump van yearn.finance. Van mei tot eind juni kunnen we een enorme accumulatiegolf op de exchanges waarnemen, zie de onderstaande afbeelding.

Ook als we kijken naar de Relative Strength Index (RSI) van yearn.finance, dan lijkt het erop dat een mogelijk omkering van de trend in het vat zit. Tokens kunnen uiteraard niet tot in het oneindige blijven stijgen en op dit moment lijkt de rek er even uit bij yearn.finance. Dat neemt uiteraard niet weg dat een stijging van bijna 80 procent extreem goed is voor dit project.

Altcoin nieuws

BNB koers stijgt met 39 procent, maar de activiteit op de blockchain neemt af BNB koers stijgt met 39 procent, maar de activiteit op de blockchain neemt af
Modehuis Gucci gaat ApeCoin accepteren Modehuis Gucci gaat ApeCoin accepteren
Mercedes Benz maakt gebruik van Polygon (MATIC) Mercedes Benz maakt gebruik van Polygon (MATIC)
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis
Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video
900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet 900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten