Solana, SOL
Solana

Zal Solana binnenkort zijn all-time high verbreken?

De koers van Solana (SOL) beweegt de laatste tijd tussen de $140 en $160, nadat de munt eind juli een flinke daling van meer dan 43% doormaakte en kortstondig rond de $110 uitkwam.

Inmiddels heeft SOL een sterk herstel laten zien, en de vraag is nu of en wanneer Solana een nieuwe all-time high kan bereiken. Wat staat de markt te wachten en zijn er signalen dat Solana binnenkort opnieuw naar een hoogtepunt kan stijgen?

Technische Analyse: Solana klaar voor nieuwe hoogtes?

De Nederlandse crypto-analist Jelle deelde via een post op X een technische analyse van Solana. In zijn analyse vergelijkt hij de huidige marktcyclus met eerdere consolidatieperiodes.

Jelle stelt dat Solana zich momenteel in een mid-cycle consolidatiefase boven de $130 bevindt, een situatie die volgens hem lijkt op de fase in 2021. Destijds leidde deze consolidatie tot een aanzienlijke prijsstijging en nieuwe recordhoogtes.

Jelle verwacht dat als Solana het belangrijke weerstandsniveau van $209 kan doorbreken, dit een sterk signaal zou zijn voor verdere groei richting de all-time high van $260. Hij benadrukt dat het niveau van $209 een cruciale weerstand vormt, en dat het overschrijden ervan zou kunnen wijzen op een hervatting van de bullish trend. Daarnaast merkt Jelle op dat het huidige prijsniveau rond de $158 al boven het 200-daags voortschrijdend gemiddelde ligt, wat een positief teken is voor mogelijke verdere stijgingen.

De komende dagen zullen bepalend zijn om te zien of Solana genoeg momentum kan verzamelen voor een nieuwe opwaartse trend, of dat er eerst een langere periode van stabilisatie zal plaatsvinden.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Solana nieuws

Experts verwachten een Solana koers van $200 eind 2024
Solana breekt record met meer dan 5 miljoen dagelijkse gebruikers
Analist voorspelt enorme stijgingen voor Ethereum en Solana
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’