Newsbit

peter schiff

Zoon van Peter Schiff verhuist 100% van zijn portefeuille naar Bitcoin

peter schiff

Spencer Schiff, de zoon van de Bitcoin criticus Peter Schiff, lijkt te hebben besloten om al zijn investeringen te verplaatsen naar één enkel product, namelijk Bitcoin. Peter Schiff noemt zijn zoon nu “gehersenspoeld”.


Schiff is niet blij met de keuze van zijn zoon

“Mijn zoon ging all-in op Bitcoin bij de laatste daling onder $50k. 100% van zijn portefeuille zit nu in Bitcoin, ”kondigde Schiff woensdag aan op Twitter.” Ook vertelde de beroemde Bitcoin-scepticus dat zijn zoon zijn zilver heeft verkocht om extra geld in de digitale valuta te stoppen.

Schiff uitte zijn bezorgdheid over de investeringskeuzes van de jongere generatie en zei: “Als mijn eigen zoon zo gehersenspoeld is, stel je dan eens voor hoe kwetsbaar de meeste kinderen zijn.”

De crypto community heeft de aankondiging echter verwelkomd, waarbij veel mensen het vertrouwen hebben uitgesproken dat de 100% Bitcoin-investering de zoon van Schiff rijk zal maken.

“In ieder geval groeit het vermogen van iemand in uw familie dit jaar “, schreef Anthony Pompliano, medeoprichter van Morgan Creek Digital.

Als antwoord zei Schiff: ‘Ik moet hem onterven. Anders verspilt hij mijn zuurverdiende rijkdom aan nog meer Bitcoin tokens.

Ondanks de kritiek van Schiff op de beslissing van zijn zoon om 100% voor Bitcoin te gaan, speelde Schiff zelf echter een grote rol in deze beslissing. Schiff riep in 2020 namelijk op aan Bitcoin fans om zijn zoon BTC-tokens te schenken voor zijn verjaardag.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top