Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Zwarte diamant uit de ruimte van 555,55 karaat wordt geveild

Veilinghuis Sotheby’s Dubai gaa teen diamant veilen die uit de ruimte komt en men kan de diamant kopen met crypto.


Diamant van minstens 6 miljoen euro

Sotheby’s noemt de 555,55-karaats zwarte diamant ‘The Enigma’. Het zeldzame juweel werd maandag aan journalisten getoond als onderdeel van een tournee in Dubai en Los Angeles voordat het in februari in Londen wordt geveild.

Sotheby’s verwacht dat de diamant zal worden verkocht voor ten minste 6 miljoen euro. Het veilinghuis is van plan om ook crypto valuta als betaalmiddel te accepteren.

Sophie Stevens, een juwelen specialist bij Sotheby’s Dubai, vertelde dat het getal vijf een belangrijke betekenis heeft voor de diamant.

“De vorm van de diamant is gebaseerd op het Midden-Oosterse palmsymbool van de Khamsa. Dit staat voor kracht en bescherming. Er is dus een mooi thema van het nummer vijf dat door de diamant loopt”

– Sophie Stevens.
The auction will allow cryptocurrency bids for the diamond.
De Enigma diamant – Bron: Michael-bowles.com

Wil jij crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De diamant komt waarschijnlijk uit de ruimte

Stevens gaf ook aan dat de zwarte diamant waarschijnlijk uit de ruimte komt.

“We geloven dat de carbonado diamanten zijn gevormd door buitenaardse oorsprong. Ze zijn gevormd door meteorieten die in botsing kwamen met de aarde en ofwel chemische dampvorming vormden. Ze kunnen zelfs afkomstig zijn van de meteorieten zelf”.

Zwarte diamanten, ook wel carbonado genoemd, zijn uiterst zeldzaam en komen van nature alleen voor in Brazilië en Centraal-Afrika. De kosmische oorsprongstheorie is gebaseerd op hun koolstofisotopen en hun hoge waterstofgehalte.

Bitcoin nieuws

Bitcoin had deze week de $72K moeten bereiken volgens het S2F-model Bitcoin had deze week de $72K moeten bereiken volgens het S2F-model
Institutionele crypto-producten noteren record uitstroom van 423 miljoen dollar Institutionele crypto-producten noteren record uitstroom van 423 miljoen dollar
Voorzitter van de SEC bestempelt Bitcoin als ‘commodity’ Voorzitter van de SEC bestempelt Bitcoin als ‘commodity’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten