crypto prijs stijgt
Altcoin

3 Cryptomunten die klaar lijken te zijn voor een grote prijsstijging

Nu de cryptomarkt blijk geeft van herstel, lijken verschillende altcoins zich op te maken voor een significante koersstijging. Dit herstel schept een vruchtbare bodem voor een verwacht ‘altcoin-seizoen’, waarin deze altcoins de markt naar verwachting zullen domineren.

Tegen deze achtergrond worden opkomende cryptocurrencies zoals VeChain (VET), Manta Network (MANTA) en Moonbeam (GLMR) genoemd als veelbelovende kandidaten voor aanzienlijke prijsstijging.

VeChain (VET)

VeChain, een blockchainplatform, specialiseert zich in het optimaliseren van supply chain management en bedrijfsprocessen. Het streeft ernaar een ecosysteem te ontwikkelen dat gekenmerkt wordt door transparantie, traceerbaarheid en efficiëntie voor diverse industrieën. Het kernnetwerk, VeChain Thor, is ontworpen om zowel grote ondernemingen als individuele gebruikers te ondersteunen. Dit netwerk hanteert een tweelaags economisch model met twee soorten tokens: VET en VTHO.

Vechain is voor altcoin begrippen een slapende reus. Eind 2023 beleefde het een indrukwekkende koersstijging van meer dan 100%. Ondanks een recente afkoeling van de prijs, wordt VeChain nog steeds verhandeld op 90% onder zijn all-time high (ATH). Gezien dit potentieel, zou een hernieuwd bullish sentiment VeChain in staat kunnen stellen om een aanzienlijke koersstijging te realiseren.

Manta Network (MANTA)

Manta Network, een innovatief en veelzijdig ecosysteem, streeft ernaar de web3-ervaring te verbeteren. Dit platform splitst zich op in twee belangrijke netwerken: Manta Pacific en Manta Atlantic. Manta Pacific dient als een Layer 2 (L2) ecosysteem boven Ethereum, specifiek gericht op de ontwikkeling van EVM-compatibele Zero-Knowledge (ZK) applicaties. Parallel hieraan opereert Manta Atlantic als de snelste Zero-Knowledge Layer 1 (L1) blockchain binnen het Polkadot (DOT) ecosysteem.

Sinds de lancering op 18 januari heeft Manta Network snel terrein gewonnen, met een indrukwekkende plaatsing als 87ste in marktkapitalisatie. Ondanks zijn relatieve nieuwheid in de cryptowereld, heeft Manta Network al aanzienlijke potentie laten zien, zelfs in een overwegend bearish marktklimaat.

Moonbeam (GLMR)

oonbeam, een smart contract-platform, onderscheidt zich door zijn rol als parachain binnen het Polkadot-netwerk. Het platform is speciaal ontwikkeld om compatibiliteit met het Ethereum-netwerk te bieden, wat het voor ontwikkelaars eenvoudiger maakt om hun bestaande projecten naar het Polkadot-ecosysteem over te brengen.

Een sleutelfunctie van Moonbeam is de mogelijkheid om met diverse blockchains te communiceren, wat de interoperabiliteit tussen verschillende netwerken bevordert. Deze functionaliteit is cruciaal voor de ontwikkeling van een meer geïntegreerd en efficiënt blockchain-ecosysteem.

Eind 2023 liet Moonbeam een opmerkelijke prestatie zien, waarbij de waarde van zijn token GLMR in slechts enkele dagen tijd verdubbelde. Dit was een belangrijk teken van veerkracht, vooral na de zware klappen die het project te verduren had tijdens de bearmarkt. Gezien de belangrijke rol die Moonbeam speelt in het faciliteren van interoperabiliteit, is het goed gepositioneerd om op te bloeien in een aanstaand altcoin-seizoen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Pyth Network lanceert realtime prijsfeeds op blockchain van Hedera
Deze crypto’s kunnen flink profiteren van de nieuwe Ethereum upgrade
Waarom stijgt de Uniswap koers ineens met 75%?
Meer nieuws

Meest gelezen

ECB: Bitcoin heeft ‘nul waarde’ en staat op instorten
Crypto analist doet ‘rationele’ Bitcoin prijsvoorspelling
4 redenen waarom de Bitcoin koers daalt vandaag