Newsbit

chainlink

Aantal Chainlink investeerders verdubbelt in 6 maanden tot 160.000

chainlink

Het is een geweldig jaar voor Chainlink en zijn investeerders, ondanks de door COVID veroorzaakte economische neergang. Het project heeft belangrijke partnerschappen en ontwikkelingen meegemaakt. Daarnaast heeft LINK ook een enorme toename gezien in het aantal crypto beleggers die de Chainlink token hebben gekocht


160 duizend LINK adressen

Op 1 januari 2020 waren er ongeveer 80.000 verschillende adressen die de cryptotoken van ChainLink in bezit hadden. Amper zes maanden later is het aantal adressen met de LINK token in bezit meer dan verdubbeld tot boven de 160.000. Dit laten de gegevens van het blockchain-analyseplatform Glassnode zien.

Aantal adressen met Chainlink tokens – Bron: Glassnode

Interessant is dat informatie van het crypto bedrijf genaamd Santiment suggereert dat het aantal adressen met een grote hoeveelheid LINK ook toenemen, zoals te zien is in de onderstaande grafieken. Deze zogenoemde whales zijn investeerders die momenteel tussen den 100.000 en 1 miljoen LINK tokens hebben.

Aantal LINK whales – Bron: Santiment

Ondanks de gestage toename van het aantal Chainlink-adressen, blijkt uit netwerkactiviteiten dat slechts 2,65% van de investeerders dagelijks actief is.

Dit suggereert dat de meeste Chainlink investeerders de token HODLen. Dit kan op zijn beurt weer suggereren dat de wallet houders verwachten dat de LINK koers op lange termijn een aanzienlijke prijsstijging mee gaat maken.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Chainlink toont een sterk herstel

Chainlink is één van de best presterende cryptomunten van 2020. Degenen die de token aan het begin van dit jaar hebben gekocht hebben een flinke winst gemaakt. Dit ondanks de crash in maart.

LINK, dat het nieuwe decennium begon met een prijs van $1,76, werd op 4 maart verhandeld tegen een All-Time High van $4,94. De token crashte in maart tot $1,78 tijdens de ineenstorting van de wereldmarkt. Desalniettemin begon LINK zich in april te herstellen, netzoals de rest van de cryptomarkt, wat de hoop van handelaren in het project deed herleven.

Op het moment van schrijven is Chainlink de 13e meest waardevolle cryptomunt. De prijs van 1 LINK token ligt op een indrukwekkende $4,62.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top