solana
Solana

Ali Martinez voorspelt gigantische Solana koersstijging

De populaire analist Ali Martinez voorspelt dat Ethereum-rivaal Solana op de korte termijn weleens aan een grote rally kan beginnen. Volgens Martinez heeft de munt een bullish technisch patroon op zijn grafiek weten te printen of is het in ieder geval in de buurt van een heel sterk patroon.

Adam en Eva patroon voor Solana

Het gaat om een zogenaamd Adam en Eva patroon voor Solana. Meestal is dat een formatie die ervoor zorgt dat de koers van een financiële asset op bullish wijze omkeert. Zo moet een negatieve periode dus eindigen en moet er dankzij het Adam en Eva patroon weer een bullmarkt starten voor Solana.

“Solana kan weleens bezig zijn om een Adam en Eva patroon te vormen. Dat suggereert een potentiële stijging naar 164 dollar. Als Solana de weerstand weet te klaren, dan zou dat een stijging van 33% naar 220 dollar kunnen opleveren”, aldus een optimistische Ali Martinez.

Op het moment van schrijven handelt de Solana koers op 159 dollar voor een hele kleine daling van 0,15% over de afgelopen 24 uur. Daarmee zit de munt net als de rest van de markt in een kleine dip.

Maar als je het vergelijkt met Bitcoin (-1,37%) en Ethereum (-1,70%), dan doet Solana het nog heel erg goed op dit moment. Ook over de afgelopen zeven dagen staat er nog altijd een stijging van 8,19% voor Solana.

Alleen TRON doet het in de top 10 beter met een stijging van 12,84% over de afgelopen zeven dagen. Daarna komt Bitcoin met 3,39%.

Bearish over BNB

Waar Ali Martinez momenteel bullish is over Solana, is hij minder te spreken over BNB. De munt van het Binance-ecosysteem staat er volgens hem slecht voor op basis van de Tom Demark (TD) sequential indicator.

Met de TD sequential indicator is het mogelijk om de uitputting van een bepaalde trend te meten en op basis daarvan bepaalde koersomkeringen te voorspelen. Dit doen analisten dan op basis van de sluitkoersen van een gegeven periode.

De grafiek van Martinez laat zien dat de indicator een bearish signaal geeft onder de koers van 600 dollar voor BNB.

“De TD sequential indicator geeft een verkoopsignaal op de dagelijkse grafiek van BNB”, aldus Martinez over de munt van Binance. Over de afgelopen 24 uur is BNB met -1,37% gedaald. Daarmee staat het project nog altijd op plek 4 met een market cap van 81 miljard dollar.

Claim jouw €50 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien Solana of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €50.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Solana nieuws

Experts verwachten een Solana koers van $200 eind 2024
Solana breekt record met meer dan 5 miljoen dagelijkse gebruikers
Analist voorspelt enorme stijgingen voor Ethereum en Solana
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’