Bitcoin, BTC
Bitcoin

Alleen onder Deze Voorwaarde Kan er een Bitcoin Bull Run Starten

Op het sociale mediaplatform X heeft crypto analist DonAlt zijn inzichten over Bitcoin gedeeld. Hij gelooft dat de opwaartse trend van Bitcoin, oftewel de bullmarkt, pas echt van start gaat wanneer Bitcoin beter presteert dan altcoins. Tot dat moment voorziet hij een aanhoudende zijwaartse beweging voor Bitcoin. En als de bullmarkt uiteindelijk begint, kan deze volgens DonAlt wel tot twee jaar duren.

Hij schrijft: “Ik denk dat het moment waarop BTC aanzienlijk stijgt en altcoins beginnen te dalen, het moment is waarop we een krachtige rally zullen zien die de overkoepelende trend voor minstens een jaar of twee zal bepalen.”

$27.000 is een belangrijk niveau

Op dit moment wordt Bitcoin verhandeld tegen $27.645, wat een lichte stijging is ten opzichte van de afgelopen 24 uur. De analist is optimistisch zolang Bitcoin boven het cruciale steunniveau van $27.000 blijft.

Hij stelt: “Zolang $27.000 standhoudt, ziet het er positief uit. Ik hoop de komende dagen en weken een opwaartse druk te zien waardoor de ALT/BTC-ratio’s dalen. Als dat niet gebeurt, zal ik weer sceptischer worden en me aansluiten bij Team Bear. Hoewel dit een bemoedigend begin is, zijn we nog niet uit de gevarenzone.”

ETH in de schaduw van BTC

Op dit moment wordt Ethereum (ETH) verhandeld voor $1.649, wat een daling van 0,46% betekent ten opzichte van de afgelopen 24 uur. Dit betekent dat Ethereum vandaag alweer achterloopt op Bitcoin. De analist is van mening dat Ethereum het moeilijk zal krijgen ongeacht de prestaties van Bitcoin.

Hij licht toe: “Mijn gevoel is dat ETH over het algemeen onderpresteert in vergelijking met BTC, of Bitcoin nu stijgt of daalt. Enkele weken geleden merkte ik al op dat er binnenkort een echte Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF) komt – geen gebaseerd op futures. En Ethereum lijkt niet de aantrekkingskracht te hebben die nodig is voor investeerders die dit over het hoofd zien.”

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Crypto analist voorspelt: Bitcoin koers spoedig boven de $50.000
JPMorgan CEO beeft kritiek op Bitcoin, terwijl zijn eigen bank miljarden aan boetes betaalt
36% van de beleggers weigert Bitcoin te verkopen, zelfs bij een koers van $1 miljoen
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers