crypto prijs stijgt
Altcoin

Analist: Deze 6 kleine crypto’s zijn klaar om enorme winsten te boeken

Nu Bitcoin (BTC) een nieuwe recordhoogte heeft bereikt, verschuift de interesse naar altcoins, die klaarstaan om enorme winsten te behalen. Een bekende cryptohandelaar, opererend onder de naam Cyclops, heeft recentelijk een lijst met altcoins gepubliceerd die, naar zijn mening, klaar zijn voor aanzienlijke waardestijgingen.

Volgens de analist volgt de markt een voorspelbare cyclus die begint met een stijging van Bitcoin en Ethereum, gevolgd door high-cap altcoins, en uiteindelijk de lower-cap coins.

Hij wijst op de kans om enorme winsten te behalen door te investeren in opkomende altcoins, in tegenstelling tot de meer gevestigde projecten.

De analist heeft 6 altcoins uitgekozen binnen sectoren die veelbelovend zijn, waaronder kunstmatige intelligentie (AI), diverse Layer-2 (L2) oplossingen en GameF. vanwege hun potentieel voor hoge rendementen.

AI-altcoins

Cyclops heeft twee AI-gerelateerde projecten uitgelicht vanwege hun aanzienlijke potentieel. Ten eerste benoemde hij enqAI (ENQAI), dat zich richt op de ontwikkeling van gedecentraliseerde kunstmatige intelligentie. Dit project wordt gekenmerkt door zijn inzet van een gedecentraliseerd netwerk van GPU-nodes, die als doel hebben een omgeving te creëren die vrij is van vooringenomenheid en censuur.

Daarnaast bracht hij ChainGPT (CGPT) onder de aandacht, een project dat een scala aan AI-oplossingen biedt voor Web3-bedrijven. Dit omvat een AI-gedreven chatbot, een AI Telegram-bot en een generator voor AI-gecreëerde non-fungible tokens (NFT’s). Deze projecten, volgens de investeerder, beloven een belangrijke rol te spelen in de toekomst van gedecentraliseerde technologie en de integratie van AI in de blockchainruimte.

Layer-2 projecten

Starknet (STRK) wordt erkend als een toonaangevend Layer-2 (L2) project. Dit L2 netwerk, gebouwd bovenop Ethereum, stelt gedecentraliseerde applicaties (dApps) in staat om onbeperkte schaalbaarheid in berekeningen te realiseren zonder de veiligheid van het Ethereum-netwerk te compromitteren.

Een ander vermeldenswaardig project is SatoshiVM (SAVM), een Bitcoin Layer-2 oplossing die compatibiliteit biedt met het Ethereum Virtual Machine (EVM)-ecosysteem. Dit maakt het mogelijk om binnen het Bitcoin-netwerk activa uit te geven en applicaties te ontwikkelen, waardoor een brug wordt geslagen tussen Bitcoin en Ethereum’s programmeerbare functionaliteiten.

Overige crypto’s

Cyclops heeft eveneens Celestia (TIA) uitgelicht, een project dat zich onderscheidt als een modulair netwerk voor data-beschikbaarheid. Het streeft ernaar het proces om individuele blockchains te lanceren aanzienlijk te vereenvoudigen, waardoor ontwikkelaars met minder complexiteit hun eigen blockchain-projecten kunnen starten.

Daarnaast heeft hij Heroes of Mavia (MAVIA) belicht, een innovatief mobiel strategiespel dat de grenzen van blockchain-integratie in gaming verlegt. Dit spel verweeft strategische spelmechanismen met blockchain-technologie, en biedt spelers een ongekende ervaring die zowel de strategische diepgang van games als de unieke mogelijkheden van blockchain verkent.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Celestia of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Door ChatGPT gemaakte memecoin bereikt marktkapitalisatie van $638 miljoen
Whales kopen plotseling massaal deze cryptomunt
AI tokens onderuit terwijl NVIDIA met 7% stijgt
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017