Bitcoin koers
Altcoin

Analist is razend bullish over op Solana gebaseerde memecoin

De pseudonieme analist The Flow Horse is bullish over de op Solana gebaseerde memecoin dogwifhat (WIF). Volgens de analist is de munt één van de snelste paarden binnen de memecoin-sector en hij gelooft dat WIF relatief sterk blijft tot het einde van de bullmarkt.

Horse koopt WIF

“Ik ben opnieuw begonnen met het kopen van WIF. Zeggen dat je niet meer bullish bent over de sterkste memecoins is als het zeggen dat deelnemers aan de markt compleet van mening veranderd zijn.

Dat is heel onwaarschijnlijk. Meer waarschijnlijk is dat deze trends gewoon doorzetten tot het einde van de cyclus”, aldus The Flow Horse.

Hoewel we dit jaar veel nieuwe memecoins zagen, is Horse ervan overtuigd dat handelaren altijd een paar favorieten hebben.

Op het moment van schrijven klokt de WIF koers binnen op 2,25 dollar en staat er over de afgelopen week een stijging van 20,70% op de borden. Daarmee kent WIF een market cap van 2,2 miljard dollar.

Short squeeze in aantocht

Wat de gehele markt betreft lijkt Horse ook bullish te zijn. Hij denkt dat de bears weleens in de problemen kunnen komen, omdat Bitcoin weer wat begint te stijgen en sommige altcoins het ineens ook weer goed doen.

We spreken van een short squeeze als handelaren een asset lenen op bepaalde koersen, om deze vervolgens meteen te verkopen in de hoop hem later goedkoper terug te kopen.

Dat is een probleem als de Bitcoin koers plotseling extreem stijgt en zij die geleende Bitcoin vervolgens terug moeten leveren aan de partij van wie ze hem geleend hebben.

Dan moeten ze Bitcoin massaal terugkopen op het moment dat de koers al stijgt en krijg je een short squeeze.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Worldcoin beschuldigd van prijsmanipulatie en oplichting
Glassnode oprichters verwachten spoedig begin nieuw altcoin seizoen
Dit zijn de best presterende crypto’s van het moment
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
XRP koers valt plotseling omlaag terwijl Bitcoin en Ethereum koersen stabiliseren