Solana
Solana

Crypto analist: Solana koers kan met 900% stijgen

De populaire analist Ali Martinez is op dit moment extreem bullish over Ethereum-rivaal Solana. Hij denkt dat het smart contract platform vanaf de huidige koersen met 900% kan stijgen.

Solana is officieel uitgebroken

“Solana is officieel uit deze bullish pennant gebroken, wat suggereert dat er een stijging van 900% voor ons ligt”, aldus de analist.

Op basis van de grafiek van Martinez lijkt Solana klaar om aan het einde van de zomer uit te breken. Vanaf die uitbraak kan de munt dan naar een koers van 1.600 dollar stijgen tot ongeveer het begin van 2025.

Momenteel handelt de Solana koers op 177 dollar en met een stijging van 900% gaat de market cap naar iets meer dan 720 miljard dollar. Daarmee zou Solana groter zijn dan Ethereum, als de munt van Vitalik Buterin niet meegroeit.

Ethereum kent op dit moment namelijk een market cap van 392 miljard dollar. Bitcoin blijft de absolute koning met een market cap van 1,3 biljoen dollar.

Bullish over Dogecoin

Naast Solana is Ali Martinez ook bullish over Dogecoin. Volgens de analist volgt de populaire memecoin een herkenbaar patroon. Eerder zagen we voor Dogecoin een vergelijkbare ontwikkeling van de koers.

Eerst zakt de koers een tijdje, om vervolgens overtuigend te exploderen.

“Ik heb nog geen enkele Dogecoin verkocht en ben alleen maar aan het kopen. Dogecoin laat hetzelfde patroon zien als we eerder zagen. De munt consolideert in een dalende driehoek en ziet vervolgens een rally van 140% tot 230%, om daarna weer te corrigeren met 56% tot 60% voor de start van een bullrun.

Het is nu dus een kwestie van wachten!!!”, zo luidt het verhaal van de enthousiaste Ali Martinez.

Op de korte termijn zegt hij van Dogecoin een stijging van 44% te verwachten. Op het moment van schrijven handelt Dogecoin op een koers van 0,1291 dollar voor een stijging van 4,59% over de afgelopen 24 uur. Met die stijging is Dogecoin momenteel de sterkste munt in de top 10.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Solana nieuws

Analist verwacht daling voor Solana: ‘Grafiek ziet er vreselijk uit’
Crypto whale verkoopt voor bijna $100 miljoen aan Solana
Solana breekt records: Populariteit stijgt en investeerders verwachten explosieve groei
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?