XRP, Ripple
Ripple

Analist van crypto exchange verwacht een XRP koers van $11 in 2030

Deze week zag XRP een daling van 10%, wat een flinke correctie is na een aanzienlijke prijsstijging Ondanks deze daling, blijven analisten van crypto exchange Changelly positief. Zij verwachten dat de huidige stijging niet het einde is en doen een optimistische voorspelling. De analisten voorzien dat de koers van XRP tegen 2030 zal stijgen naar maar liefst $11. Mocht de voorspelling uitkomen zou dit een stijging van meer dan 1.700% betekenen.

Meer XRP prijsvoorspellingen

Deze analisten hebben ook doelstellingen voor andere toekomstige data vastgesteld. Binnen een jaar verwachten ze een maximale prijs van $1,15 voor XRP, om vervolgens in 2027 een historisch hoogtepunt te bereiken met een waarde van $3,51. Voor de korte termijn verwachten ze echter dat XRP volatiel zal blijven, met een handelswaarde tussen $0,6 en $1 voor de rest van 2023.

Het al dan niet uitkomen van deze voorspellingen hangt sterk af van externe factoren, waaronder de voortdurende rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Hoewel de verwachtingen momenteel in het voordeel van Ripple lijken te zijn, zou een ongunstige uitspraak grote gevolgen kunnen hebben voor XRP. Mocht de rechtszaak echter in het nadeel van Ripple uitvallen, met XRP geclassificeerd als een niet-geregistreerd effect, dan zou Ripple mogelijk boetes moeten betalen en bepaalde activiteiten moeten staken. Dit zou een verlies van vertrouwen onder investeerders kunnen veroorzaken, met mogelijk een daling van de XRP koers tot gevolg.

Mogelijk Ripple IPO op komst

Een Initial Product Offering (IPO) van Ripple kan eveneens dienen als een belangrijke katalysator voor de XRP-koers. Experts suggereren dat een IPO de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van Ripple aanzienlijk zou kunnen verhogen. Deze toegenomen erkenning zou op de lange termijn de vraag naar XRP kunnen stimuleren en bijgevolg de prijs ervan kunnen opdrijven. Juridisch expert John Deaton wijst erop dat het substantiële financiële belang van Ripple in XRP een krachtige drijfveer vormt om de waarde ervan actief te blijven ondersteunen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ripple of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Is de juridische strijd tussen Ripple en de SEC voorbij?
Gedurfde Prognose van Analisten: XRP Prijs Kan Stijgen tot $50 in 2024
Ripple en SEC kunnen XRP-rechtszaak vandaag nog schikken
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist voorspelt: XRP klaar voor explosieve groei van 61.000% in aankomende Bullrun
Analist voorspelt gigantische koersexplosie voor deze crypto
Deze 3 crypto’s kunnen in December flink gaan dalen