Litecoin, LTC
Bitcoin, Litecoin

Analist voorspelt stevige stijgingen voor Bitcoin en Litecoin

De populaire pseudonieme analist Loma gelooft dat zowel Bitcoin als Litecoin een mooie periode te wachten staan. Aan zijn ruim 282.000 volgers vertelt Loma dat Bitcoin de weerstand rond de koers van 28.800 dollar uiteindelijk zal doorbreken. De kanttekening die hij plaatst is dat het even kan duren voordat Bitcoin aan de run omhoog kan beginnen.

Het geduld van de bulls

In die zin is het mogelijk dat we de komende periode het geduld van de bulls gaan testen. “In het ideale scenario gaat deze periode van consolidatie door naar boven, we krijgen NIET veel kansen meer op bitcoin te kopen tegen de spotkoers van 26.500 tot 25.500 dollar”, aldus Loma.

Als we naar de grafiek van Loma kijken, dan lijkt het dat hij voor het einde van de maand april verwacht dat bitcoin aan een uitbraak begint. Uiteindelijk verwacht Loma dat de koers van bitcoin richting de 38.000 dollar doorschiet.

Op het moment van schrijven handelt bitcoin op 28.300 dollar en zitten we nog redelijk ver van die koers vandaan. Wat dat betreft is het nog maar de vraag of de gewaagde voorspelling van Loma uitkomt. Bitcoin is niet de enige munt waar hij positief over is, ook Litecoin staat er volgens Loma goed op.

Litecoin in de lift?

Wat Litecoin betreft verwacht Loma dat er een rally richting de belangrijke psychologische grens van 100 dollar aankomt. Volgens Loma is de reactie van Litecoin rond de koers van 100 dollar bepalend voor de eventuele stijging naar 140 dollar.

“Ik ben benieuwd om de reactie te zien rond het psychologische en technische niveau van 100 dollar. Alles van kracht boven dat niveau kan de koers snel naar 130 tot 140 dollar brengen naar mijn mening”, aldus Loma.

De lokale dieptepunten die de koers bereikte na de problemen tussen Binance en de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) kunnen volgens Loma als een goede steun fungeren voor de koers. Op het moment van schrijven tikt de koers van Litecoin binnen op 93,47 dollar en daarmee kruipt het kleine broertje van Bitcoin steeds dichter naar die psychologische grens van 100 dollar.

Bitcoin nieuws

Volgende week vrijdag cruciaal voor Bitcoin
Bitcoin koers naar $1 miljoen volgens analisten van Bernstein
Glassnode: Opwaartse trend Bitcoin koers nog altijd intact
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt