bitcoin stijgt
Bitcoin

Crypto analist voorziet ‘binnen paar dagen’ koersexplosie van Bitcoin

Een analist die bekend staat om zijn contraire manier van denken, verwacht dat Bitcoin binnen enkele dagen aan een opwaartse koersexplosie begint. Volgens de analisten moeten we echter nog één koersdaling ondergaan, voordat Bitcoin aan zijn klim kan beginnen.

Terugval naar $62.000 voor Bitcoin?

De analist in kwestie zegt dat Bitcoin tot $62.000 kan terugvallen, voordat een nieuwe parabolische rally voor koersrecord zorgt.

“Qua dalingen zijn we beperkt tot $60.000 (invalidatie) en gaan we realistisch gezien niet lager dan $62.000 tot $63.000 […]. Ik geef het ongeveer zeven tot 10 dagen voordat we absoluut door het dak schieten. Target: $100.000+”, aldus Credible Crypto.

De rally van Bitcoin zal volgens de analist worden gedreven door handelaren die hun altcoins verkopen, in de angst om achtergelaten te worden door Bitcoin.

“Bitcoin print een absolute chad van een kaars. Een impulsieve kaars die zo groot en sterk is dat de collectieve aandacht van de industrie voor even naar Bitcoin schuift en de liquiditeit uit de 10 miljoen andere altcoins stroom (waar Dogecoin ook bijhoort) en richting Bitcoin gaat als het verticaal begint te gaan”, aldus Credible Crypto.

Opvallend scherpe analyse

Het bijzondere is dat Credible Crypto al voor de koersval van vrijdag een correctie voorspelde voor Bitcoin, zoals de onderstaande grafiek laat zien.

Volgens de analist kan deze correctie dus doorgaan tot het niveau van $62.000. Al lijken de bulls op dit moment ook wel redelijk in controle rond het niveau van $69.000. Dat is uiteraard ook een belangrijke lijn voor Bitcoin.

Daar ligt immers de all-time high van de vorige bullrun. Als Credible Crypto gelijk krijgt, dan moeten we gedurende deze week de “bodem” van de correctie bereiken en aan de klim beginnen.

Dat zou betekenen dat Bitcoin binnen enkele dagen aan zijn klim gaat beginnen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Duitse Bitcoin verkoop doet de Bitcoin koers dalen
Duitse recherche verkoopt meer dan $195 miljoen aan inbeslaggenomen Bitcoin
Trump ontvangt miljoenen in Bitcoin van bekende crypto tweeling
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen