Solana
Solana

Analist ziet grote potentie in Solana voor volgende bullrun

De populaire pseudonieme analist Altcoin Sherpa ziet een gigantische potentie in Solana voor de volgende bullrun. Volgens de analist heeft Solana de zaakjes fundamenteel gezien op orde en kan het om die reden goed presteren tijdens de volgende bullrun. Hoewel Altcoin Sherpa op de lange termijn bullish is over Solana, verwacht hij wel een hoop volatiliteit.

Pijnlijk op de korte termijn

Uit de bovenstaande tweet van Altcoin Sherpa blijkt dat hij op de korte termijn gewoonweg pijn verwacht voor Solana. Dat het project pijn voelt is duidelijk, want de afgelopen week alleen al verloor het 9,93 procent van zijn koerswaarde.

Dat is behoorlijk pittig als je bedenkt dat de all-time high van Solana boven de 250 dollar ligt en het project momenteel voor 17,84 dollar per token over de toonbank gaat.

Er zijn ongetwijfeld mensen die Solana op de all-time high hebben gekocht en de munt op dit moment nog vasthouden. Voor die mensen heeft Altcoin Sherpa een positieve boodschap, want op de lange termijn verwacht hij nog altijd veel van Solana.

Waarom is Altcoin Sherpa nu bearish?

Altcoin Sherpa is voor de korte termijn bearish over Solana, omdat FTX binnenkort waarschijnlijk begint met het liquideren van zijn holdings. Daar zit ook voor ongeveer 1,16 miljard dollar aan Solana bij.

Als die allemaal in de verkoop gaan, dan zou dat de koers van het project weleens tot 5 dollar kunnen brengen volgens Altcoin Sherpa.

sol koers 13 sep

Is dat dan het einde voor dit project? “Nee dat denk ik niet, ik verwacht dat zo’n verkoopgolf juist een bodem creëert voor Solana en verwacht vervolgens een V-stijging”, aldus Altcoin Sherpa.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Solana nieuws

Solana overstijgt Ethereum in winstgevendheid in 2024
Meer dan 1 miljoen nieuwe crypto tokens gelanceerd sinds april
Crypto analist: Solana kan Ethereum binnen één week inhalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten