Solana, SOL
Nieuws

Analisten verdeeld: Stijgt Solana naar $1.000 of daalt de koers naar $80?

Als we een bekende analist mogen geloven, staan er mooie tijden te wachten voor Solana (SOL)-investeerders. Ali Martinez, een bekende crypto-expert, voorspelt in een bericht op X een aanzienlijke prijsstijging voor Solana.

Solana op het punt van doorbraak?

Volgens Martinez bevindt de SOL-koers zich momenteel aan de onderkant van zijn handelsbereik. Dit kan wijzen op een mogelijke stijging richting de midden- of bovengrens van dit kanaal. Sinds april schommelt Solana binnen deze range, wat duidt op een periode van rust en stabiliteit.

Martinez verwacht dat de koers in eerste instantie kan stijgen naar $154 of $187, de midden- en bovengrens van de range. Maar zijn optimisme gaat verder; hij ziet zelfs een kans dat Solana in deze bullmarkt doorstijgt naar $1.000.

Een potentieel koop moment dus. Maar zeker geen garantie voor winst. Zoals te zien is op de grafiek was de opwaartse reactie aan deze ondergrens de voorgaande keren overtuigender. In het verleden spendeerde de SOL koers elke keer slechts 1 of 2 dagen aan de ondergrens van de range. Momenteel bevindt de koers zich al bijna een week in deze zone zonder een duidelijke opwaartse beweging.

Wees voorzichtig

Ook andere analisten zien kansen voor Solana. De analist ‘The Moon’ noemt een mogelijk koersdoel van $155, zolang Solana binnen een dalende driehoek blijft. Toch waarschuwt hij ook voor extra neerwaartse druk, waarbij een daling naar $112 volgens hem niet uitgesloten is. Als dit negatieve scenario werkelijkheid wordt, ziet hij dit als een goed instapmoment voor lange termijn investeerders.

Niet iedereen is echter even optimistisch. Analist Crypto Kaleo verwacht eerst een daling naar $80 voordat Solana een nieuw hoogtepunt bereikt. Hij baseert deze voorspelling op een vergelijkbaar correctiepatroon van januari, toen de koers rond de $80 schommelde en daarna boven de $100 uitkwam. Kaleo denkt dat, na een mogelijke dip, Solana kan stijgen tot wel $375.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Solana nieuws

Experts verwachten een Solana koers van $200 eind 2024
Solana breekt record met meer dan 5 miljoen dagelijkse gebruikers
Analist voorspelt enorme stijgingen voor Ethereum en Solana
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’