XRP token, Ripple
Ripple

Bekende Ripple advocaat koopt grote hoeveelheid XRP tokens

XRP handelde begin deze week nog boven de $0,70, maar lijkt inmiddels een kleine correctie te ondergaan. Voor de bekende pro-XRP advocaat John Deaton is het reden genoeg om grote hoeveelheden van de XRP token bij te kopen. 

Deaton heeft via een post op X, voorheen bekend als Twitter, inzicht gegeven in zijn cryptoportefeuille. Hij heeft onthuld dat zijn investering in XRP momenteel groter is dan in Ethereum (ETH), hoewel Bitcoin (BTC) nog steeds zijn grootste investering blijft. Dit is een opmerkelijke verschuiving vergeleken met een eerder stadium, waarin hij meer in Bitcoin en Ethereum had geïnvesteerd dan in XRP.

Deze aanpassing in zijn portefeuille bevestigt Deatons overtuiging in de toekomst van XRP. Hij gelooft sterk dat XRP een belangrijke rol zal blijven spelen in de markt voor grensoverschrijdende betalingen. Deaton ziet XRP als een prominente speler in de betalingssector, met aanzienlijk potentieel voor waardestijging. Hij is van mening dat XRP in staat is om een significant marktaandeel in de betalingsindustrie te veroveren, wat de waarde ervan zou kunnen verhogen.

Deaton overtuigd van een Ripple overwinning

John Deaton heeft aangegeven dat zijn recente investering in XRP voornamelijk gebaseerd is op zijn gevoel, ondanks de voortdurende onzekerheid rond de rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Zijn vertrouwen in Ripple neemt toe naarmate het einde van de zaak dichterbij lijkt te komen. Hij schat in dat de kans op een overwegend positieve uitkomst voor Ripple groot is, mogelijk met een kansverhouding van 90 tegen 10 in het voordeel van Ripple.

De rechtszaak tegen Ripple, die begon in december 2020, beschuldigde het betalingsbedrijf van de verkoop van XRP zonder de vereiste registratie. Een recente uitspraak van rechter Analisa Torres heeft Ripple echter in een sterker daglicht gesteld. Torres oordeelde dat XRP op de secundaire markt niet als een effect kan worden beschouwd. Dit, samen met het feit dat de beschuldigingen tegen de leiders van Ripple zijn verminderd, heeft bijgedragen aan Deatons groeiende overtuiging in de toekomst van Ripple en XRP.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

XRP Koers kan tot $14 stijgen na Golden Cross op 4-daagse grafiek
Crypto analist voorspelt: XRP klaar voor een monsterlijke stijging van 65.000%
XRP Koers Stijgt: Crypto analisten voorspellen doorbraak naar $1
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers