bank of ireland
Ripple

Belangrijk nieuws voor Ripple (XRP): Goedkeuring van Bank of Ireland

Ripple Labs, een toonaangevende speler in de cryptocurrency-industrie, heeft recentelijk de prestigieuze status van Virtuele Asset Service Provider (VASP) verkregen van de Centrale Bank van Ierland. Deze cruciale registratie erkent officieel Ripple’s capaciteit om zowel aan individuele klanten als aan instellingen binnen Ierland gespecialiseerde diensten te bieden op het gebied van virtuele activa.

Ripple’s groei in Ierland

Ripple heeft zijn aanwezigheid in Ierland aanzienlijk versterkt door vorig jaar een kantoor in de hoofdstad, Dublin, te openen. Dit illustreert het vertrouwen van het bedrijf in Ierland als een vruchtbare omgeving voor technologische innovatie en vooruitgang.

Eric van Miltenburg, Senior Vicepresident van Strategische Initiatieven bij Ripple, prees de steun van de financiële instelling als “een cruciale vooruitgang voor ons bedrijf in deze regio”. Hij vervolgde: “Ierland heeft zich duidelijk gepositioneerd als een ondersteunende jurisdictie voor de virtuele activa-industrie, waardoor het een ideale plek is voor bedrijven als Ripple. Deze ontwikkeling bevestigt onze keuze voor Ierland als de voornaamste basis voor onze regulatieactiviteiten binnen de EU.”

Ripple vastbesloten om in VS te blijven

Ondanks de versterking van zijn posities in het buitenland, lijkt het cryptobedrijf vastbesloten om ook in de Verenigde Staten zijn grond te houden.

Zoals Newsbit onlangs meldde, heeft Ripple zijn hoofdkantoor verhuisd naar een nieuw, modern kantoor in San Francisco. Dit gebeurt ongeveer vier maanden voor het grote proces tegen de Amerikaanse SEC, dat de uitkomst van de langdurige juridische strijd tussen de twee entiteiten zal bepalen.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC
Oplopende spanningen in Ripple-SEC rechtszaak door geschil over deskundige getuigenis
Ripple versterkt positie in Japan door nieuwe samenwerking
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?