Bitcoin stijgt
Bitcoin

Bitcoin bereikt nieuwe All Time High van $70.000

Bitcoin heeft vandaag, om precies 16:25, zijn all time high opnieuw doorbroken. Het heeft zelfs even de $70.000 grens weten te overschrijden.

Dit markeert een indrukwekkende prijsstijging van 5 procent. Op het moment van schrijven handelt Bitcoin op dit nieuwe recordniveau, waarmee het zich nu in een zogenaamde prijs-ontdekkingsmodus bevindt.

Bitcoin in prijs-ontdekkingsmodus?

De term ‘prijs-ontdekkingsmodus’ verwijst naar een periode waarin een activum handelt boven zijn vorige all time highs, zonder historische weerstandsniveaus die als referentie kunnen dienen. Dit scenario impliceert dat beleggers en handelaren zich op onbekend terrein bevinden, waardoor de toekomstige prijsbewegingen van Bitcoin moeilijker te voorspellen zijn. Deze staat van zaken kan leiden tot aanzienlijke volatiliteit, aangezien de markt probeert een nieuwe evenwichtsprijs te vinden.

Komt er weer een correctie?

De grote vraag die nu heerst onder investeerders en marktanalisten is of Bitcoin in staat zal zijn zijn huidige positie te handhaven of dat we een correctie zullen zien, vergelijkbaar met wat er in het verleden is gebeurd na het bereiken van vorige hoogtepunten.

De komende tijd wordt dan ook verwacht zeer volatiel te zijn voor Bitcoin, met potentiële grote prijsschommelingen die zowel kansen als risico’s met zich meebrengen voor beleggers.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers beleeft sterke week, crypto analist voorspelt meer vuurwerk
Anthony Scaramucci verwacht dat meer pensioenfondsen in Bitcoin zullen stappen
Professionele investeerders stappen massaal in Spot Bitcoin ETFs
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten