Bitcoin,

Bitcoin (BTC) prijs bounced terug naar +$10k

Bitcoin (BTC) prijs is terug naar boven de $10k op 15 Augustus. Het vertrouwen van investeerders herstelt al een paar uur na het dieptepunt van $9.5k.


Bitcoinprijs weer 5 cijfers

Gegevens laten zien dat BTC / USD donderdag in een plotselinge rally kwam, met meer dan 5% toename binnen enkele uren en vervolgens steun boven $ 10.000 vasthield.

De laatste opwaartse stijging versterkte een toch al positieve stemming onder handelaren en analisten, die eerder aangaven dat ze de huidige dip van Bitcoin tot vier cijfers niet beschouwen als een bewijs van een terugkeer naar de bearmarket.


Aanhangers Bull markt

Zoals in het artikel eerder vandaag, was het Peter Brandt die de oproep tot kalmte leidde, met het argument dat Bitcoins bull-run van 2019 nog steeds duidelijk beter presteerde dan Bitcoins inspanningen tussen 2015 en 2017.

Andere bekende gezichten, zoals Kim Dotcom, delen deze gedachte, waarbij de technische en machtige businessman Twitter-volgers opriep om aandelen te verlaten en zich op te werpen in zowel Bitcoin als goud.

“Geloof me,” schreef hij op woensdag, zelfs toen BTC / USD doorging met zijn tweedaagse val van 15%.

Op het moment van schrijven handelde Bitcoin met meer dan $ 10.100, waardoor het verlies van 24 uur tot iets meer dan 3% daalde. De opleving heeft ook enigszins bijgedragen aan het verminderen van de impact van de vorige daling op altcoin-markten, die nog steeds achterblijven met verliezen van 10% of meer.

 

Bitcoin nieuws

Marathon Digital verhoogt Hashrate-doelstelling voor 2024
Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC