Bitcoin koers stijgt, bull markt
Bitcoin

‘Bitcoin gaat heel snel naar nieuwe all-time high’

Als we de populaire pseudonieme The Flow Horse mogen geloven, dan gaat Bitcoin veel sneller dan men momenteel verwacht richting een nieuwe all-time high. We zitten in een opwaartse trend en volgens de populaire analist blijft dat het geval en zal de Bitcoin koers snel boven de 69.000 dollar uitschieten.

Nieuwe all-time high: sneller dan gepland

Je kunt een nieuwe all-time high natuurlijk niet plannen en vaak komen verwachtingen over koersrecords voor Bitcoin niet helemaal uit, maar volgens The Flow Horse moeten we ons dus opmaken voor een nieuw hoogtepunt.

“Het is misschien gewaagd om dit te zeggen, maar Bitcoin gaat sneller naar all-time highs dan je had gepland. Zodra deze markt voet aan de grond krijgt boven het punt halverwege tussen de ATH en het dieptepunt in de bearmarkt, is het gewoon een enkele reis naar boven.

Simpel argument: Het is al op de helft, dus het kan ook de volledige weg afleggen”, aldus The Flow Horse.

We zijn inmiddels natuurlijk al verder dan halverwege, dus we gaan het zien de komende periode. Wij zouden er natuurlijk niets op tegen hebben als Bitcoin richting een nieuwe all-time high gaat, maar vergeet niet dat er meer krachten spelen.

Het sentiment in de financiële markten kan heel snel omslaan, dus ga jezelf zeker nog niet rijk rekenen voordat de buit geschoten is.

Pensioenfondsen en andere grote spelers

The Flow Horse gelooft dat de toenemende geruchten over het instappen van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers iets te maken hebben met de kracht die Bitcoin momenteel toont.

Het is volgens de analist zeker niet alleen het enthousiasme over de goedkeuring van een Spot Bitcoin ETF.

Verder merkt The Flow Horse op dat degene die een long-positie van 200 miljoen dollar opende op Bitcoin het fantastisch doet. Diegene verdiende hier al 20 miljoen dollar mee. Dat zijn bedragen waar je een hele familie generaties lang van kunt onderhouden…

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bloomberg-analist: BlackRock en Bitcoin ETF’s houden BTC overeind
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag?
Miljardair waarschuwt voor grote recessie in Amerika
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt