Bitcoin gaat naar $100k na “stabiele accumulatie”

Voormalig analist van Goldman Sachs werd Bitcoin (BTC) opportunist. Murad Mahmudov gelooft dat de leidende cryptocurrency $ 100.000 zal bereiken.


‘Zoom uit & denk groot’

“Zoom uit en denk groot” in een tweet op 13 augustus schreef Mahmudov – die dient als chief information officer (CIO) bij cryptocurrency hedge fund Adaptive Capital -:

“Op het eerste gezicht lijkt dit een zwakke toestand voor de komende week, maar mijn intuïtie vertelt me ​​dat er op deze niveaus een gestage accumulatie plaatsvindt. Probeer jezelf niet te slim af te zijn op korte tijdspaden, zoom uit en denk groot. Naar mijn mening gaat BTC naar $ 100K per Bitcoin. ”


‘Geduldig en langzaam toevoegen’

Mahmudov analyseerde de belangrijkste ondersteuningsniveaus van de munt en merkte op dat “200MA [voortschrijdend gemiddelde] / EMA [exponentieel voortschrijdend gemiddelde] / RSIbands [relatieve sterkte-indicator] + Wekelijkse ondersteuning allemaal wijzen op 10,8 [$ duizenden] maar u kunt hoogstens een ‘wick’ krijgen gegeven de ondersteuning van het orderboek bij alle exchanges. ”

Hij isoleerde $ 10.800 als een opkomend belangrijk ondersteuningsniveau op de BTC / USD-daggrafiek en zei dat – met het voorbehoud dat hij niet van plan is financieel advies te geven – “Als ik een gokker was, zou ik geduldig en langzaam toevoegen bij elke belangrijke ondersteuning.”


Door het plafond

De in het oog springende voorspelling van $ 100.000 van Mahmudov is onlangs bevestigd door Anthony Pompliano, de oprichter van Morgan Creek Digital Assets, die van mening is dat de recente milde wending door centrale banken raketbrandstof zal zijn voor de prijs van Bitcoin en deze tegen het einde van 2021 naar $ 100.000 zal brengen.

Pompliano noemde ook de halvering van bitcoin – de reductie van mijnbeloningen in de helft in mei 2020 – als een belangrijke factor die de waardering van de munt naar boven zou kunnen stuwen.

De in de Verenigde Staten gevestigde gereguleerde crypto-derivaten en clearingplatform LedgerX geeft retailbeleggers de kans om te wedden of Bitcoin $ 100.000 waard is tegen 2020.

 
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken