XRP, Ripple
Ripple

Bitcoin-investeerder: ‘Ik koop zoveel mogelijk XRP, verwacht parabolische stijging’

Mando CT, een bekende Bitcoin-handelaar, heeft onthuld dat hij op grote schaal XRP-tokens aan het kopen is in afwachting van een forse prijsstijging.

Hij deelde deze strategische beslissing onlangs in een bericht op X, waarin hij benadrukte dat XRP zich voorbereidt op een grote uitbraak.

In zijn bericht wijst hij op een groot bullish patroon. Zodra XRP uit dit patroon breekt, is de kans groot dat de prijs aanzienlijk zal stijgen. Hij verwacht dat wanneer deze uitbraak plaatsvindt, de koers van XRP op een parabolische manier zal stijgen.

Naast de verwachte uitbraak zijn er nog twee andere factoren die Mando’s optimistische visie op XRP versterken.

XRP vormt bullish divergentie

Ten eerste wees hij op de vorming van een bullish divergentie op de grafiek van XRP. Dit treedt op wanneer een prijsindicator, zoals de Relative Strength Index (RSI) of de Moving Average Convergence Divergence (MACD), een afnemend bearish momentum aangeeft, ondanks de huidige prijsbeweging. Dit signaleert dat de neerwaartse trend aan kracht verliest en dat een bullish ommekeer mogelijk op komst is.

Schikking is goed nieuws voor Ripple

Bovendien merkte de Bitcoin-investeerder op dat Ripple op het punt staat een boete van $125 miljoen te schikken met de SEC. Hij gelooft dat zodra de schikking rond is, XRP “fors zal stijgen.”

Opmerkelijk is dat een federale rechtbank begin vorige maand een boete van $125 miljoen tegen Ripple goedkeurde wegens het schenden van federale effectenwetten bij de verkoop van XRP aan instellingen. Deze uitspraak maakte een einde aan een rechtszaak die bijna vier jaar geleden begon en die volgens velen de prijsontwikkeling van XRP heeft belemmerd. Na de uitspraak steeg XRP aanvankelijk, maar verloor snel momentum voor verdere prijsstijgingen.

Ondanks dit blijft Mando ervan overtuigd dat XRP opnieuw kan stijgen zodra Ripple de boete heeft betaald. Vanuit hier kan de koers volgens hem flink gaan stijgen.

Interessant genoeg heeft Ripple nog drie dagen om de boete te betalen en heeft het bedrijf 200 miljoen XRP, ter waarde van ongeveer $114 miljoen, gereserveerd uit de escrow-release van september.

XRP koers kan met 252% stijgen

Crypto-handelaar Mando heeft een koersdoel van $2 voor XRP vastgesteld in afwachting van een verwachte prijsstijging. Met de huidige handelsprijs van XRP op $0,5672 zou het bereiken van $2 een rendement van 252% opleveren voor kopers van vandaag.

Hoewel Mando CT $2 als zijn persoonlijke bovengrens ziet voor XRP, sluit hij niet uit dat de prijs nog verder kan stijgen.

Naar aanleiding van zijn optimisme merkte een commentator op dat XRP al geruime tijd onderpresteert en vroeg waarom hij nu zo positief is over het activum. Mando CT legde uit dat de juridische problemen rond Ripple zijn opgelost en dat de boete het laatste obstakel is voordat XRP kan stijgen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ripple nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Rechtszaak tussen Ripple en SEC definitief beëindigd, volgens directeur
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt