Bitcoin

Bitcoin klaar om door te schieten naar $16k

De laatste keer dat de Bitcoin prijs hoger lag dan de piek van vandaag van $14.900, was in januari 2018. Volgens verschillende analisten betekent dit dat de Bitcoin koers spoedig kan stijgen naar een niveau van $16.000.


‘mensen realiseren zich niet hoe groots dit is’

Bitcoin heeft een koers van $14.900 bereikt, wat het hoogste prijsniveau is sinds 2018. Volgens analisten is nu de kans groot dat BTC door zal stijgen naar een prijs van $16.000.

Even leek het erop dat BTC opnieuw te maken zou krijgen met een afwijzing op de $14.000. Echter, vandaag maakt de grootste cryptomunt opnieuw een geweldige prijsstijging mee. BTC ziet er op het moment sterk uit en bulls doen hun best om de $15.000 grens te doorbreken.

Het doorbreken van de $14.5k – $15k grens zal ervoor zorgen dat de Bitcoin niet ver verwijderd is van het schrijven van geschiedenis. Een technisch analist zegt dat mensen het belang van de opwaartse beweging misschien pas beseffen als de BTC prijs naar $16.000 springt.

“Bitcoin laat een geweldige prijsstijging zien. Toch lijkt het alsof weinig opwinding veroorzaakt. Het zou de afleiding van de verkiezingen kunnen zijn, maar het lijkt niet alsof velen zich realiseren hoe groot dit is. Laat het meteen over de $ 16k gaan, en misschien worden er een paar wakker. “

Charles Edwards, de oprichter van Capriole Investments, merkte eenvoudig op:

“De betekenis van deze Bitcoin-uitbraak boven $14K kan niet worden onderschat. De trein heeft het station verlaten ”.


Kans op stijging naar $16k is groot

Bitcoin zet dus opnieuw een mooie stap naar boven. De prijs volgt momenteel een stijgend kanaal omhoog.

De kans is groot dat de uitbraak van vandaag ervoor heeft gezorgd dat de $16.000 grens spoedig getest zal gaan worden. Echter, als er een neerwaartse correctie optreedt, is de eerste ondersteuningslijn ongeveer $14.350.

Het psychologische prijsniveau van $14.000 zal het volgende ondersteuningsgebied zijn, en onder dit niveau heeft het BTC ondersteuning van $13.950 door de 50-SMA en 100-SMA op de 4-uurs grafiek.

 

Bitcoin nieuws

Marketingbaas Santiment spot twee bullish signalen voor Bitcoin
BlackRock Bitcoin ETF ziet eerste uitstroom op dag met record-ETF-uitstromen
Zit Bitcoin al op de top van zijn bullmarkt?
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?