blackrock
Bitcoin

‘Bitcoin koers gaat 30% omhoog na ETF-goedkeuring’

De doorgewinterde optie-handelaar Jon Najarian verwacht dat de lancering van de Spot Bitcoin ETFs in de Verenigde Staten een koersexplosie van 30 procent zal veroorzaken voor de digitale munt. Na die stijging is zijn verwachting echter dat de Bitcoin koers een terugval naar 37.000 dollar gaat inzetten…

Gaat Bitcoin echt omlaag?

Het meest opvallend aan de voorspelling van Najarian, die werkzaam is voor CNBC, is dat Bitcoin na de lancering mogelijk een daling naar 37.000 dollar gaat inzetten…

Dat komt volgens Najarian omdat de meeste investeerders zich nu alvast inkopen, om straks te kunnen profiteren van de stijgingen na de lancering van de Spot Bitcoin ETF.

Het is nog maar de vraag of Najarian hier gelijk in gaat krijgen. De lancering van de Spot Bitcoin ETF in de Verenigde Staten zou natuurlijk de ultieme bevestiging zijn van de toekomst van de digitale munt.

Is een koers van 37.000 dollar daarna nog wel te verantwoorden? Zijn er echt mensen die daarna hun Bitcoin nog willen verkopen tegen een koers van 37.000 dollar? Dat moet nog maar blijken… er zijn in ieder geval genoeg argumenten om het tegenovergestelde te beweren.

Spot Bitcoin ETF wordt een bloedbad voor exchanges?

Als we ETF-expert Nate Gerace mogen geloven, dan kan de lancering van de Spot Bitcoin ETFs in de Verenigde Staten weleens een bloedbad voor beursplatformen veroorzaken.

Waarom?

Omdat veel mensen dan de mogelijkheid krijgen om ‘veiliger’ hun Bitcoin te kopen of in ieder geval voor een voor hen betrouwbare partij te kiezen.

Er lijkt dus in ieder geval een hoop te gaan gebeuren in het ecosysteem als dit felbegeerde beleggingsproduct straks op de markt komt.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin spiegelt extreem bullish scenario
Wordt Donald Trump de redder van Bitcoin in Amerika?
Bitcoin-ETF volumes op hoogste punt in 7 weken tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano