Bitcoin

Bitcoin koers stijgt naar belangrijk niveau van $10.4k

De Bitcoin koers boekt vandaag opnieuw een flinke winst. De vraag is nu of de munt de nieuwe weerstand rond de $10.400 kan doorbreken.


Bitcoin prijs stijgt met 7%

Uit gegevens van CoinMarketCap blijkt dat BTC vandaag rond 08:45 een hoogtepunt van $10.385 bereikte. Dit terwijl 24 uur eerder de Bitcoin koers nog ‘slechts’ rond de $9.700 dollar lag. Oo het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BTC rond de $10.310 dollar.

Even ontstond er wat angst toen de Bitcoin prijs een paar dagen geleden naar onder zakte. Traders zetten zich schrap voor een flinke dip maar gisteren bleek dat de Bitcoin bulls sterk zijn. Echter, is BTC nu beland bij een cruciaal weerstandsniveau, namelijk de $10.400 dollar. De kans is groot dat wanneer Bitcoin deze weerstand niet kan doorbreken, de munt weer terug zal vallen richting de $9.700 dollar.

Ondertussen stijgen de Bitcoin futures opnieuw naar recordhoogtes. De CME bitcoin futures bereikte vandaag zelfs even de $10.600 dollar.


Bitcoin prijsvoorspellingen

Nu de cryptomarkt eindelijk weer goed presteert zien we steeds meer analisten enorm positieve prijsvoorspellingen doen. Onlangs schreef Newsbit een over de optimistische uitspraken van crypto analist Tom Lee. Hij gelooft dat Bitcoin de $40.000 zal bereiken voordat de Dow Jones de 40.000 raakt.

Daarvoor deed de analist ook al een uitspraak, waarin hij vertelde dat hij verwacht dat de Bitcoin koers binnen een half jaar een nieuw hoogtepunt van $27.000 zal bereiken.

Een andere analist, genaamd PlanB, vertelt dat we nog even moeten wachten tot de echte bull run begint. Hij voorspelt het volgende: “2021: bull run begint na de halvering en komt boven $ 100k voor december 2021.”

 

Bitcoin nieuws

Waarom stijgt de cryptomarkt vandaag?
Crypto koersen exploderen: Bitcoin en altcoins omhoog, staat de bullmarkt op uitbreken?
Waarom het $65.000-niveau cruciaal is voor de Bitcoin koers
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13