Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000

De afgelopen weken zijn verschrikkelijk geweest voor de cryptomarkt. Ook vandaag kleuren de crypto koersen weer donkerrood. Zo is de Bitcoin koers vandaag voor de derde keer in drie weken tijd onder de $20.000 gezakt.

Bitcoin koers daalt opnieuw tot $19.000

Vanochtend kreeg de grootste cryotomunt ter wereld opnieuw een klap. Rond 08:00 ’s ochtends daalde de BTC koers in 20 minuten tijd met meer dan 800 dollar, waardoor de marktkapitalisatie opnieuw met $16 miljard is gezakt. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $19.029, wat betekent dat de koers in de afgelopen 24 uur tijd met meer dan 5 procent is gedaald.

Dat de Bitcoin koers vandaag opnieuw tot onder de $19.000 zakt is een zeer slecht teken. Het laat namelijk zien dat BTC geen ondersteuning weet te vinden rond het cruciale $20.000 niveau, wat de top was van de bull run in 2017. Volgens verschillende analisten kan dit betekenen dat de grootste digitale munt klaar is voor een nog grotere crash.

De totale waarde van alle cryptomunten bij elkaar ligt op het moment van schrijven op $856 miljard. Dit terwijl de totale waarde in november 2021 nog boven de $3 biljoen lag.

Bitcoin nieuws

Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten