Bitcoin Nieuws

Bitcoin Prijs doorbreekt de $12.000, maar voor hoelang?

De Bitcoin koers is vandaag voor de tweede keer door de $12.000 grens gebroken. De vraag is nu of BTC daadwerkelijk door weet te zetten of dat de koers weer terugzakt.

BTC doorbreekt $12k – Bron: Tradingview

Uitbraak richting $14.750 is dichtbij

De scherpe opwaartse beweging kwam na een relatief rustige wekelijkse afsluiting. Dit terwijl de altcoins zoals Chainlink (LINK) en Band protocol (BAND) uitermate goed presteerde de afgelopen dagen.

BTC consolideerde de afgelopen dagen rond de $11.700. De grafiek vormde een een ‘pennant’ en een uitbraak boven deze pennant is een teken dat de bulls de overhand hebben gekregen. Volgens de analist ‘Upadhyay’ is een uitbraak richting de $14.750 nu dichtbij. Alleen de weerstand rond de $12.300 moet nog doorbroken worden, vertelt hij.

Terwijl de Bitcoin koers tot boven de $12.000 steeg, kregen altcoins een kleine klap. Vooral Chainlink verloor wat van zijn winsten. De LINK koers zakte terug van $14,26 naar $13,50.

Op het moment van schrijven ligt de totale crypto-marktkapitalisatie rond de $364,6 miljard. De Bitcoin dominantie ligt op 60,7%.

 

Bitcoin nieuws

<strong>Bitcoin en Ethereum waren deze week stabiel, is het ergste van FTX voorbij?</strong>” title=”<strong>Bitcoin en Ethereum waren deze week stabiel, is het ergste van FTX voorbij?</strong>” width=”322″ height=”165″/>
        </figure>
      </a>
    </header>

    <article>
      <a href=

Bitcoin en Ethereum waren deze week stabiel, is het ergste van FTX voorbij?

Het drama rondom FTX is nog altijd in volle gang, maar de impact op de koersen lijkt grotendeels voorbij.

Inkomsten van Bitcoin-mining op laagste niveau sinds 2 jaar
Hoe laag kan de Bitcoin koers gaan?
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Tom Lee voorspelde een Bitcoin koers van $200.000, dit is wat hij nu te zeggen heeft

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten