Newsbit

Bitcoin (BTC) Koers

Bitcoin prijs stagneert maar bevindt zich nog steeds in Bull Run

Bitcoin (BTC) Koers

De rally is de afgelopen dagen misschien wel vertraagd, maar Bitcoin bevindt zich nog altijd midden in een bull run.


Bitcoin stabiel maar nog altijd in Bull Run

De Bitcoin prijs lijkt zich te consolideren rond de $19.000 in de afgelopen dagen. Op het moment van schrijven verhandelt de munt rond de $19.070, wat betekent dat de koers in 24 uur tijd met 0,16% is gestegen.

Ondanks dat de stagnatie voor je gevoel al een tijdje bezig is, is de BTC bull run zeker nog niet afgekoeld. De Bitcoin koers is in de afgelopen dagen met bijna 10 procent gestegen en de prijs houdt mooi stand boven de $19.000.

Aan het begin van de week bereikte Bitcoin zelfs een All Time High van $19.850. De munt had net niet genoeg kracht om de magische $20.000 grens te doorbreken en is daar een paar keer gereject. Dat is iets wat vaker voorkomt en niet iets om je zorgen over te maken.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Een markt brede stagnatie

Andere cryptocurrencies hebben het voorbeeld van BTC gevolgd. De op één na grootste crypto ter wereld, Ethereum, is vandaag met 0,1% gestegen naar een prijs van $590. Ripple’s XRP token, dat onlangs Tether overtrof als de op twee na grootste crypto, is vandaag met 1,41% gestegen naar een prijs van $0,597.

De stagnatie weerspiegelt een groter patroon in de gehele cryptomarkt. De totale marktkapitalisatie is vandaag met slechts 0,35% gestegen tot $565 miljard.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top