Altcoin, Cardano

Bitcoin Stijgt naar $4150 – Ripple en ETH stabiel – Tron Breekt uit

Vandaag, 1 april, zien we dat de cryptocurrency markt blijft stijgen. De Bitcoin koers stijgt tot $4150 en de grootste altcoins Ripple en Ethereum boeken een kleine winst. Tron (TRX) presteert vandaag goed en ziet haar koers uitbreken.


Bitcoin (BTC) prijs stijgt naar $4150 dollar

Bitcoin, de grootste cryptocurrency ter wereld, vertoont vandaag goede tekenen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $4153 dollar. Gisteren lag de BTC prijs nog rond de $4103 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 1.23 procent is gestegen.

Als we de wekelijkse grafiek erbij pakken zien we dat de Bitcoin langzaam omhoog kruipt. De BTC koers steeg in 7 dagen tijd met 3,5 procent.

 
Bitcoin prijs 1 april


Zoals we vaker aangeven ligt er een enorme weerstand rond de $4200 dollar. Als deze doorbroken wordt kunnen we een flinke koersstijging verwachten. Wordt deze grens niet doorbroken, dan zal de BTC koers weer wat terugzakken.

 

Ethereum prijs stabiel rond $141 dollar

De grootste altcoin, Ethereum, verhandeld vandaag nagenoeg stabiel. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $141,20 dollar. 24 uur geleden lag de prijs rond de $140,90 dollar. Dat betekent dat de koers een kleine winst van 0,06 procent boekt vandaag.

Als we de wekelijkse grafiek bekijken zien we dat de Ethereum prijs gestegen is van $134,60 naar $141,20. Dat betekent dat de koers in 7 dagen tijd met 4,9 procent is gestegen.

 
ethereum prijsRipple (XRP) prijs stijgt met 0,75 procent

Ripple maakt vandaag een kleine prijsstijging mee van 0.75 procent. De munt verhandeld op het moment van schrijven rond de $0,312 dollar. Als we kijken naar de wekelijkse grafiek dan zien we dat de XRP koers met een kleine 2 procent is gestegen.

Een koersstijging tot boven de $0,325 dollar zou een teken van sterkte zijn.

 
ripple prijs 1 aprilTron (TRX) breekt uit + 4.1 procent

Tron is vandaag 1 van de best presterende grote altcoins. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 TRX token rond de $0.0244 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $0.0234 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 4 procent is gestegen.

In een eerder bericht gaven we al aan dat Tron klaar was voor een prijsstijging. Vandaag zien we dat de TRX koers uitbreekt. Onze verwachting is dat de Tron prijs, na een kleine retrace verder stijgt richting de $0,26 dollar.

 
tron prijs 1 aprilLet op. Dit is geen financieel advies. De meningen die worden weergegeven in dit bericht zijn slechts de visie van de auteur. Elke investering brengt risico met zich mee dus doe altijd gedegen eigen onderzoek.